MäklarOfferter
Siri Ek
BetygStjärna4,5/5
Gårdshem Fastighetsförmedling

Började inom mäkleri 2010. Tidigare varit verksam både på LRF Konsult som fastighetsmäklare med förmedling och värdering av skogsfastigheter, samt Svensk Fastighetsförmedling som fastighetsmäklare med förmedling av gårdar och villor.

Skoglig utbildning inom mäkleri, innehar specialistkompetens för förmedling av jord och skogsfastigheter samt aktiv inom Mäklarsamfundets nätverk för jord & skogsmäklare. I botten finns även en byggteknisk utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet som byggnadsingenjör. Ledamot Mäklarsamfundet

Jag själv äger och bor på en gård i Växjö kommun, vilket gör det till en naturlig del att jag brinner extra för just landsbygd och förmedling av gårdar.

Hjärtligt välkommen att höra av dig så planerar vi tillsammans din fastighetsaffär! Förutom förmedling kan jag även hjälpa till vid fastighetsregleringar, avstyckningar, kontrakt och avtalsskrivningar, uppförande av servitutsavtal samt skriftliga värderingar.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Siri säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Eftersom jag arbetar med färre fastigheter åt gången ger det varje kund mer tid, större engagemang och bättre service utan att det kostar mer för dig som kund. Med mer tid för varje objekt blir förutsättningen än mer större för att du som säljare skall få ut maximalt pris för ditt hem.

Jag har en stor och bred kunskap inom mäkleri, både vad gäller privatfastigheter som med näringsfastigheter, då främst med inriktning inom jord och skog. Lägg därtill en bred kunskap inom byggnadsteknik

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är en stor och väldigt viktig del av en försäljning. Därför vet jag vikten av en bra objektpresentation, med fina foton och informativ text. Vi använder oss alltid av proffsfotograf vid bostäder, och tillhandahåller även både mast- och flygfotografering när så är lämpligt. Presentationen ska innehålla många viktiga uppgifter en blivande köpare behöver. Att väcka köpintresset är ett självklart syfte, men minst lika viktigt är att ge bra och korrekta faktaunderlag inför budgivning och finansiering.

Bostaden marknadsförs via de mest välbesökta sajterna på internet som Hemnet med flera, vår egen hemsida och givetvis på sociala medier. När det är lämpligt, använder vi också tidningsannonsering både lokalt och i dagspress. Vi kontaktar självklart de intressenter vi har i vårt register.

Vid skogsfastigheter marknadsförs alltid fastigheten av så kallade ”grannbrev”, vykort skickas ut till alla närbelägna skogsägare så att alla grannar kommer veta att just Din fastighet är till salu. Genom våra lokala samarbetspartners har vi ett bra kontaktnät över hela Kronoberg med omnejd.

Rekommendationer (3)

Siri Ek har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Mimmi T.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Växjö

Siri var otroligt engagerad och driven som mäklare. Hon följde upp hela tiden och det kändes tryggt att anlita henne. Rekommenderas!

Pär L.+6 mån.
Sålde villa i Braås

Jag blev jättenöjd med Siri Ek som mäklare, hon var personlig och proffsig. Rekommenderas!

Nadia Z.+6 mån.
Sålde villa i Braås

Siri gjorde att bra jobb med min försäljning och jag blev mycket nöjd. Rekommenderar henne till andra säljare.

Lämna omdöme

Här mäklar Siri Ek

Siri jobbar som mäklare i Växjö, Alvesta och Uppvidinge.

Objekttyper

Siri förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Siri erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Siri

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Siri

Siri Ek är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,5/5
Gårdshem FastighetsförmedlingVartorps Gård, 36333 RottneBrev siri.ek@gardshemfast.seTelefon 0705407071