MäklarOfferter

Simon Hedlund

Mäklare på Oscars Fastighetsmäkleri

Simon Hedlund
Oscars Fastighetsmäkleri

Expertise: Förmedlat flertalet objekt i 30,40 och 50 miljoners klassen. Har de verktyg och erfarenhet att kunna hjälpa dig att navigera genom en komplex process och ge dig råd om bästa möjliga strategi för att uppnå dina mål.

Marknadskännedom: Djupgående förståelse för den aktuella marknaden och kan ge dig information om trender och priser, vilket kan hjälpa dig att göra mer välgrundade beslut.

Tillgång till nätverk: Omfattande nätverk av kontakter som kan hjälpa till att göra affärer snabbt och smidigt. Hitta kunder som inte kommer på en öppen visning.

Professionell representation: Genom att anlita mig kan du få professionell representation som kan hjälpa till att förhandla bästa möjliga pris eller villkor för dig.

Spara tid och energi: Att köpa eller sälja en fastighet eller investera kan vara en tidskrävande och energikrävande process. Genom att anlita mig kan du spara tid och energi genom att låta mig ta hand om detaljerna.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Simon Hedlund, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Simon Hedlund samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Simon säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

I varje affär uppnår jag en toppnotering i en förening eller i ett område, om inte rekord. Noggrannhet, service inriktad och erfarenhet. En kombination som få mäklare besitter.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Svenskens beteendemönster förändrats snabbt. I en marknad som kanske inte är lika självklar har det blivit ännu viktigare att hitta en mäklare som verkligen har erfarenhet samt satsar med full kraft på marknadsföring.

Därför är svaret kring en strategi att jag kan lägga upp en försäljning som är helt baserad på dina förutsättningar och önskemål. För dig som önskar att sälja den diskreta vägen så jobbar jag med vårt kundregister och mitt stora personliga nätverk. Jag kan med stolthet säga att vi alltid vill ge den exponering som passar just dig och din familj. Hos oss finns därför stora möjligheter att skräddarsy en försäljning. Du kan alltså välja på allt från den diskreta vägen till att du får ta del av marknadens mest kraftfulla exponering.

Under de senaste åren har jag haft ett flertal rekordförsäljningar. Dessa framgångsrika affärer är resultatet av hårt arbete kombinerat med min erfarenhet.

Rekommendationer (0)

Simon har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Simon som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Simon Hedlund

Simon jobbar som mäklare Östermalm, Vasastan, Danderyd, Norrmalm, Äppelviken och Norra Djurgården.

Objekttyper

Simon förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Simon erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Simon

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Simon

Simon Hedlund är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Oscars FastighetsmäkleriStorgatan 29, 114 55 StockholmBrev info@oscarsmakleri.seTelefon 08 - 545 675 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare