Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Sarah Lindberg, Mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri Norrtälje

Sarah
Lindberg
Mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri

Om Sarah Lindberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sarah?

Jag heter Sarah och jobbar sedan 2007 som mäklare i hela Norrtälje kommun. I Norrtälje har vi villor, lägenheter och många fina fritidshusområden. Som fastighetsmäklare är jag mån om att din affär ska bli så bra som möjligt. Personlig service och ett bra kontorsteam hjälper dig att känna dig trygg genom hela affären. Allt för att säkerställa högsta möjliga slutpris och en bra köpare. Varmt välkommen att höra av dig för att diskutera din lokala bostadsmarknad eller för att sälja ditt boende!

Vad skiljer Sarah Lindberg från andra mäklare?

Jag är en erfaren mäklare med många års erfarenhet och kan hantera alla slags spekulanter där alla känner sig trygga med att lägga bud. Jag är flexibel och kan snabbt möta upp kunders behov och att vara tillgänglig. Mitt mål i varje affär är att ha nöjda säljare och köpare!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Norrtälje och Roslagen är ett fantastiskt område att jobba och bo i. Kommunen är alltid attraktiv då vi hela tiden har en inflytt från Stockholm. Norrtälje växer i antal invånare varje år och det är förståeligt då skärgården alltid ligger nära till hands samt att Norrtälje är en egen stad där ingenting saknas! Kommunen är också väldigt stor där du hittar mindre orter såsom tex Gräddö, Vätö, Rimbo, Hallstavik, Herräng, Edsbro med flera, samt många till antalet olika öar. Alla med olika fördelar!

Hur marknadsför Sarah sina bostadsförsäljningar?

Bostaden marknadsförs både via traditionella bostadssajter som exempelvis Hemnet, HittaHem.se, boeno, vår egen hemsida www.magnussonmakleri.se samt vårt kundregister. Men även Facebook- och Instagramkampanjer kan även de få stor räckvidd. Tidningsannonsering kan även det vara aktuellt för just din bostad.
Vi jobbar naturligtvis med professionella fotografer som både är kreativa och kritiska. En spekulant lägger i snitt 95 % av tiden på just bilderna därför är de så viktiga.
Allt material och dokumentation vi samlar in framställs i ett professionellt försäljningsmaterial som vi delar ut till kunder.
Önskar du som säljare något ytterligare så lyssnar vi givetvis även på det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-08-29.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Sarah säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Norrtälje
 • Österåker
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Sarah erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Sarah Lindberg
är mäklare på

Är du Sarah Lindberg?
Logga in och redigera din presentation här.