MäklarOfferter
Sanna Pohjanen
BetygStjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling

Min ambition är att du som säljare ska få en trygg affär med hög kvalité och bästa möjliga slutpris. Jag drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Sanna Pohjanen, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Sanna Pohjanen samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Sanna säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag började som mäklarassistent och blev utsedd till "Årets mäklarassistent" bland 1 200 anställda. Tog steget vidare till mäklare och till sist kontorsansvarig där jag förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Jag är även certifierad för nyproduktion.

Som mäklare strävar jag efter att du som säljare ska få en tjänst som är anpassad efter dina och bostadens förutsättningar. Jag jobbar hårt och lägger ner min själ i arbetet med enorm glädje. En bostadsaffär är en av det största händelserna du kommer att göra i ditt liv och därför bör valet av mäklare göras med omsorg. Mitt arbetssätt präglas av att ge både säljare och köpare en trygg affär och bäst slutresultat. Målsättningen är att ni ska vilja rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Det är A och O att ha bra marknadsföringskanaler när man säljer sin bostad. Att nå ut till så många som möjligt gör att man lättare hittar den köpare som passar just din bostad och ger bäst betalt. Annonsen ska marknadsföras på en rikstäckande nivå genom vår hemsida www.svenskfastighetsformedling.se och Hemnet. För att även rikta sig mot den lokala marknaden finns bostadsannonsen i tidningen Kometen och vårt skyltfönster på Storgatan mitt i centrala Gällivare. Dessutom publiceras bostaden i mitt spekulantregister mot de som varit på visningar. Jag använder mig även av sociala medier så som Facebook och Instagram.

Bilderna ska vara av hög kvalité för annonsen och tas därför av en professionell fotograf. Men även om han/hon är duktig måste det finnas bra förutsättningar. Jag som mäklare hjälper dig att förbereda din bostad inför försäljning för att få det bästa slutresultatet. Försäljningsmaterialet så som visningsbroschyrer är givetvis av samma höga kvalité.

Rekommendationer (1)

Sanna Pohjanen har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Hans G.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Gällivare

Vi kände till Sanna sedan tidigare och hon var toppen som mäklare. Hon gav oss ett bra stöd genom försäljningen och hade god kunskap om vad som behövdes för att få bostaden såld. Rekommenderas!

Lämna omdöme

Här mäklar Sanna Pohjanen

Sanna jobbar som mäklare i Gällivare och Jokkmokk.

Objekttyper

Sanna förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Sanna erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Sanna

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Sanna

Sanna Pohjanen är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Stjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling GällivareStorgatan 11, 982 31 GällivareBrev sf.gallivare@svenskfast.seTelefon 0970 - 158 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare