Sanna Pohjanen, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Sanna
Pohjanen
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Sannas rekommendationer

Om Sanna Pohjanen

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sanna?

Min ambition är att du som säljare ska få en trygg affär med hög kvalité och bästa möjliga slutpris. Jag drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Vad skiljer Sanna Pohjanen från andra mäklare?

Jag började som mäklarassistent och blev utsedd till "Årets mäklarassistent" bland 1 200 anställda. Tog steget vidare till mäklare och till sist kontorsansvarig där jag förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Jag är även certifierad för nyproduktion.

Som mäklare strävar jag efter att du som säljare ska få en tjänst som är anpassad efter dina och bostadens förutsättningar. Jag jobbar hårt och lägger ner min själ i arbetet med enorm glädje. En bostadsaffär är en av det största händelserna du kommer att göra i ditt liv och därför bör valet av mäklare göras med omsorg. Mitt arbetssätt präglas av att ge både säljare och köpare en trygg affär och bäst slutresultat. Målsättningen är att ni ska vilja rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag jobbar som mäklare i Gällivare samt jobbat i Luleå har jag bred kunskap om vad som efterfrågas hos säljare och köpare. Stadsflytten i Malmberget samt de stora arbetsgivarna LKAB, Boliden och sjukhuset gör att det ständigt är flyttströmmar mellan Gällivare - Luleå. Jag har möjligheten att hjälpa mina kunder på bästa sätt att hitta bostäder på båda orterna med deras olika bostadsområden.

Hur marknadsför Sanna sina bostadsförsäljningar?

Det är A och O att ha bra marknadsföringskanaler när man säljer sin bostad. Att nå ut till så många som möjligt gör att man lättare hittar den köpare som passar just din bostad och ger bäst betalt. Annonsen ska marknadsföras på en rikstäckande nivå genom vår hemsida www.svenskfastighetsformedling.se och Hemnet. För att även rikta sig mot den lokala marknaden finns bostadsannonsen i tidningen Kometen och vårt skyltfönster på Storgatan mitt i centrala Gällivare. Dessutom publiceras bostaden i mitt spekulantregister mot de som varit på visningar. Jag använder mig även av sociala medier så som Facebook och Instagram.

Bilderna ska vara av hög kvalité för annonsen och tas därför av en professionell fotograf. Men även om han/hon är duktig måste det finnas bra förutsättningar. Jag som mäklare hjälper dig att förbereda din bostad inför försäljning för att få det bästa slutresultatet. Försäljningsmaterialet så som visningsbroschyrer är givetvis av samma höga kvalité.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Sanna säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Gällivare
 • Luleå
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Sanna erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Sanna Pohjanen
är mäklare på

Är du Sanna Pohjanen?
Logga in och redigera din presentation här.