MäklarOfferter

Sandra Åström

Mäklare på Norban

Sandra Åström
BetygStjärna4,5/5

Att genomgå ett bostadsbyte är för många något av de största affärerna man gör - jag ska genom passion och lyhördhet se till att det blir ditt livs bästa.

Med en handbollsbakgrund och ett stort driv går jag in i varje försäljning med full fokus och maximal energi. Att anpassa mig helt till varje enskild person och bostad samt skapa nöjda kunder är enligt mig nyckeln till att nå ett högt slutpris. För mig är det absolut självklart att en framgångsrik bostadsaffär kräver en resultatinriktad mäklare med stort engagemang för det man gör. Jag älskar mitt jobb och har alltid som målsättning att genom hög kvalitet och lyhördhet få möjlighet att bygga långsiktiga relationer som gynnar mina kunder.

Jag ser fram emot ett första möte!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Sandra Åström, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Sandra Åström samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Sandra säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2014 och har alltid sätt på min titel som något jag är - inte som ett yrke. Att vara fastighetsmäklare är för mig en livsstil, och framförallt en möjlighet för mig att genom passion visa omgivning hur stor skillnad en engagerad fastighetsmäklare faktiskt gör för en bostadsaffär. Ett stort driv och mycket energi är min melodi, men också ett genuint intresse av att träffa andra människor. Jag är glad att jag år efter år får förtroendet att fortsätta förvalta mina kunders affärer!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Hos mig är du som säljare alltid garanterad att din bostad får marknadens absolut bästa och största exponering som finns att tillgå. Jag jobbar både med de stora och klassiska kanalerna så som Hemmet. På grund av den hårda konkurrensen måste marknadsföringen idag stå ut extra mycket och därför är även leveransen av bilder, styling och presentation av stor viktig för mig.

Rekommendationer (2)

Sandra Åström har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Vera S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Kungsholmen

Jag känner mig nöjd! Sandra hörde alltid av sig och uppdaterade mig när något hände, vi hade en tät kontakt. Hon var engagerad och skötte försäljningen bra, så jag rekommenderar Sandra vidare. Det kändes som ett tryggt val av mäklare!

Ramin A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Essingen

Sandra var otroligt engagerad, alltid tillgänglig! Jag rekommenderar henne.

Lämna omdöme

Här mäklar Sandra Åström

Sandra jobbar som mäklare Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Hägersten, Hammarby Sjöstad, Årsta, Vällingby, Älvsjö, Hammarbyhöjden m.fl.

Objekttyper

Sandra förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Sandra erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Sandra

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Sandra

Sandra Åström är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Norban StockholmSankt Eriksgatan 63B, 112 34 StockholmBrev home@norban.seTelefon 010 - 750 06 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare