Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Sandra Åström, mäklare

Sandra
Åström
Mäklare

5 av 5 i betyg

Om Sandra Åström

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sandra?

Att genomgå ett bostadsbyte är för många något av de största affärerna man gör - jag ska genom passion och lyhördhet se till att det blir ditt livs bästa.

Med en handbollsbakgrund och ett stort driv går jag in i varje försäljning med full fokus och maximal energi. Att anpassa mig helt till varje enskild person och bostad samt skapa nöjda kunder är enligt mig nyckeln till att nå ett högt slutpris. För mig är det absolut självklart att en framgångsrik bostadsaffär kräver en resultatinriktad mäklare med stort engagemang för det man gör. Jag älskar mitt jobb och har alltid som målsättning att genom hög kvalitet och lyhördhet få möjlighet att bygga långsiktiga relationer som gynnar mina kunder.

Jag ser fram emot ett första möte!

Vad skiljer Sandra Åström från andra mäklare?

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2014 och har alltid sätt på min titel som något jag är - inte som ett yrke. Att vara fastighetsmäklare är för mig en livsstil, och framförallt en möjlighet för mig att genom passion visa omgivning hur stor skillnad en engagerad fastighetsmäklare faktiskt gör för en bostadsaffär. Ett stort driv och mycket energi är min melodi, men också ett genuint intresse av att träffa andra människor. Jag är glad att jag år efter år får förtroendet att fortsätta förvalta mina kunders affärer!

Hur marknadsför Sandra sina bostadsförsäljningar?

Hos mig är du som säljare alltid garanterad att din bostad får marknadens absolut bästa och största exponering som finns att tillgå. Jag jobbar både med de stora och klassiska kanalerna så som Hemmet, men tack vare Bo Sthlms egna varumärke har vi även vår egna mycket välbesökta hemsida samt Facebook att tillgå. Vi har ett eget styling-konto på instagram där vi dessutom marknadsför våra objekt (bosthlm_realestate) På grund av den hårda konkurrensen måste marknadsföringen idag stå ut extra mycket och därför är även leveransen av bilder, styling och presentation av stor viktig för mig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-10-28.

Sandra säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Sandra erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Är du Sandra Åström?
Logga in och redigera din presentation här.