MäklarOfferter

Ronja Renheim

Mäklare på SkandiaMäklarna

Ronja Renheim
BetygStjärna4,5/5
SkandiaMäklarna

När du ska sälja, jobbar vi på kontoret tillsammans som ett team och detta är en unik styrka! Oss på SkandiaMäklarna i Sälen anlitar du när du vill ha lite mera av din mäklare. Jag är otroligt stolt och glad över att få vara en del av det lilla, men ack så framgångsrika familjeteamet som vi faktiskt är här på kontoret. För mig är en mäklare så mycket mer än bara en ’’säljare’’ och det tycker jag att vi bevisar gång på gång. Vi har bred kunskap om allt från förmedling av tomter, villor och fritidshus till nyproduktionsprojekt och bostadsrätter.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Ronja Renheim, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Ronja Renheim samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Ronja säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag gör detta för att det är det absolut roligaste jag vet på en ort jag kan utan och innan. Jag hoppas det lyser igenom när vi ses!

Jag är född och uppvuxen 3 mil strax söder om Sälen men har bott i Sälens by sedan 2015. Tidigare har jag jobbat inom ekonomi- & servicebranschen men valde sedan att studera till fastighetsmäklare via SkandiaMäklarnas uppdragsutbildning då jag insåg att jag brann för mixen av dessa två yrken. Som mäklare jobbar jag som spindeln i nätet i varje affär. Jag finns nära tillhands och har stor lokalkännedomen vare sig vi pratar om bostadsområden eller servicetjänster.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Om det önskas, så överallt! Vår egna hemsida, Hemnet, sociala medier, kontorets och mina egna spekulantregister och tidigare spekulanter jag varit i kontakt med. Bostadsbilderna tas av professionell fotograf och tillsammans med dig som säljare kommer vi sedan fram till en annons inför försäljning. Här tycker jag det är extra trevligt om säljaren är aktiv och ger input i annonsen med smultronställen i närheten, guldkorn i området med mera. Vem kan inte bostaden bättre än säljaren själv?!

Jag är väldigt aktiv på sociala medier och ser varje person jag träffar som en eventuell spekulant eller framtida kund. Jag erbjuder digitala-visningar på samtliga objekt som jag enkelt publicerar på kanaler där jag vet att människor tillbringar stor del av sin fritid - Facebook & Instagram.

Finns önskemål om specifika tillvägagångssätt så är jag väldigt öppen för förslag!

Rekommendationer (1)

Ronja Renheim har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Marita A.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Sälen

Ronja är en super rar mäklare som är otroligt social och engagerad inom försäljningen. Vi är väldigt nöjda med slutpriset som vi fick och kan rekommendera Ronja!

Lämna omdöme

Här mäklar Ronja Renheim

Ronja jobbar som mäklare i Malung-Sälen.

Objekttyper

Ronja förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Ronja erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Ronja

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Ronja

Ronja Renheim är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,5/5
SkandiaMäklarna SälenFjällvägen 48, 780 67 SälenBrev salen@skandiamaklarna.seTelefon 0280 - 271 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare