Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ronja Renheim, Mäklare på SkandiaMäklarna Sälen

Ronja
Renheim
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg

Om Ronja Renheim

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ronja?

När du ska sälja, jobbar vi på kontoret tillsammans som ett team och detta är en unik styrka! Oss på SkandiaMäklarna i Sälen anlitar du när du vill ha lite mera av din mäklare. Jag är otroligt stolt och glad över att få vara en del av det lilla, men ack så framgångsrika familjeteamet som vi faktiskt är här på kontoret. För mig är en mäklare så mycket mer än bara en ’’säljare’’ och det tycker jag att vi bevisar gång på gång. Vi har bred kunskap om allt från förmedling av tomter, villor och fritidshus till nyproduktionsprojekt och bostadsrätter.

Vad skiljer Ronja Renheim från andra mäklare?

Jag gör detta för att det är det absolut roligaste jag vet på en ort jag kan utan och innan. Jag hoppas det lyser igenom när vi ses!

Jag är född och uppvuxen 3 mil strax söder om Sälen men har bott i Sälens by sedan 2015. Tidigare har jag jobbat inom ekonomi- & servicebranschen men valde sedan att studera till fastighetsmäklare via SkandiaMäklarnas uppdragsutbildning då jag insåg att jag brann för mixen av dessa två yrken. Som mäklare jobbar jag som spindeln i nätet i varje affär. Jag finns nära tillhands och har stor lokalkännedomen vare sig vi pratar om bostadsområden eller servicetjänster.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden för fritidshus är otroligt rolig att jobba med och ingen dag är den andra lik! Att få äga ett fritidsboende, varje sig det är ett hus eller en lägenhet, är en dröm som många har. Vissa drömmer om en sommarbostad i Spanien, andra om ett hus i det allra finaste vinterlandskapet med frost på rutan och knarrande snö under fötterna - det är där jag kommer in i bilden!

Jag vill genuint hjälpa människor att hitta denna fritidsdröm. Sälen ligger mig varmt om hjärtat och vi är berikade med fina årstider och mycket av det som finns här finns väldigt nära tillhands. Oavsett om det är en promenad på vandringslederna, en längdskidtur på fjället eller ett restaurangbesök en fredagskväll, så finns det mesta bara några minuter från ytterdörren.

Hur marknadsför Ronja sina bostadsförsäljningar?

Om det önskas, så överallt! Vår egna hemsida, Hemnet, sociala medier, kontorets och mina egna spekulantregister och tidigare spekulanter jag varit i kontakt med. Bostadsbilderna tas av professionell fotograf och tillsammans med dig som säljare kommer vi sedan fram till en annons inför försäljning. Här tycker jag det är extra trevligt om säljaren är aktiv och ger input i annonsen med smultronställen i närheten, guldkorn i området med mera. Vem kan inte bostaden bättre än säljaren själv?!

Jag är väldigt aktiv på sociala medier och ser varje person jag träffar som en eventuell spekulant eller framtida kund. Jag erbjuder digitala-visningar på samtliga objekt som jag enkelt publicerar på kanaler där jag vet att människor tillbringar stor del av sin fritid - Facebook & Instagram.

Finns önskemål om specifika tillvägagångssätt så är jag väldigt öppen för förslag!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-05-05.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ronja säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Ronja erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ronja Renheim
är mäklare på

Är du Ronja Renheim?
Logga in och redigera din presentation här.