Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Petter Lindmark, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Petter
Lindmark
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Petter Lindmark

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Petter?

När mina kunder väljer att sälja med mig så ger jag min tid och min erfarenhet då jag varit verksam sedan 2008. Genom åren har jag lärt mig att ha fokus på kunden och inte antal affärer som är viktigast för mig och mina uppdragsgivare. Mina kunder får mer tid och bättre resultat. Oavsett yrke så har vi alla lika många timmar på dygnet och viktigast är vad vi gör med dom. Skapa tid för en trygg affär och bäst betalt! Mitt engagemang och tillgänglighet i varje affär, inga genvägar och tät kontakt med säljare leder till ett bra resultat.

Vad skiljer Petter Lindmark från andra mäklare?

Mitt första år i branschen var 2008 då jag flyttade till Stockholm för att börja jobba mitt i stan med områden som Vasastan, Gamla stan m.m. Hård start i en stekhet marknad med en finanskrisen som skulle komma efter några månader. Kunde inte bli mer lärorikt än så, och glad att man varit med om två sidor som berikat mig med erfarenhet! Sedan dess har jag arbetat som fastighetsmäklare och har bred kompetens inom försäljning av bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och samt ombyggnationer att bostäder för att optimera planlösningen.
Jag anpassar försäljningen efter säljarens situation, varje affär är skräddarsydd och inget lämnas åt slumpen. Jag förlitar mig inte på tur eller att marknaden bestämmer priset. Jag som fastighetsmäklare påverkar slutpriset med erfarenheten jag fått genom åren.
Jag är personligt engagerad i varje affär, väldigt noggrann med detaljer och tillgänglig för både säljare och intressenter. Utöver det erbjuder Länsförsäkringar Fastighetsförmedling väldigt bra verktyg att jobba med så som rikstäckande kundregister, tätt samarbete med bank och försäkring, försäkringen Länsdeklarerat m.m. Dessa verktyg ger mig som mäklare riktigt bra förutsättningar för att hantera alla typer av bostadsaffärer.
En kompetent och engagerad fastighetsmäklare tillsammans med marknadens främsta verktyg och produkter, i kombination med en skräddarsydd lösning för varje enskild affär ger mina säljare bäst betalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Luleå är en fantastisk stad där jag själv vuxit upp! Positiv framtidstro och en befolkningsmängd som ökar gör det till en underbar stad att jobba och bo i! Lagom stor med allt du behöver.
En hel del nyproduktion under senare år och kommande år, där är vi på kontoret är engagerad och älskar att hjälpa kunderna att hitta rätt bostad.
Här finns något för alla,! Härliga, barnvänliga villakvarter, häftiga lägenheter mitt i stadskärnan, lantliga och trevliga byar, ljuvliga skärgårdsöar och mer därtill. Luleå blir mer och mer en sommarstad!

Hur marknadsför Petter sina bostadsförsäljningar?

Kontakta mig så berättar jag mer än gärna om vår marknadsföring. Den bästa för din bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-28.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Petter säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Petter erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Petter Lindmark
är mäklare på

Är du Petter Lindmark?
Logga in och redigera din presentation här.