Petra Wallin, Mäklare på MOHV Örgryte

Petra
Wallin
Mäklare på MOHV

Om Petra Wallin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Petra?

Som erfaren affärskvinna har jag lärt mig att goda resultat kommer ur förmågan att tillgodose båda parters behov, för en trygg och ekonomiskt god affär. Därför är mitt fokus att finna den bästa matchningen för alla kring bordet.

Vad skiljer Petra Wallin från andra mäklare?

Som mäklare är jag lyhörd och det är viktigt för mig att skapa och långsiktigt underhålla mina kundrelationer. Oavsett om du är säljare eller köpare vill jag att du ska ha en fantastisk kundupplevelse med mig - och känna dig trygg i den, för många, största affären i livet.

Målet i varje samarbete är att stå som det självklara valet när det i framtiden blir dags för nästa fas i mina uppskattade kunders spännande boenderesa.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Östra centrum är enligt mig Göteborgs bästa område! Här har du närheten till Delsjöns underbara naturreservat med milslånga promenadvägar, fiskeplatser, badstränder, kanotuthyrning mm. För den golfintresserade så finns Delsjö Golfbana med sina 18 hål. Här finner du också Skatås som är en stor sportanläggning där du hittar gym, fotbolls- och beachvollybollplaner samt en frisbeegolfbana. Här är det många föreningar som arrangerar åtskilliga utomhusaktiviteter.

I området hittar du en blandad bebyggelse med både villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter . Närheten till centrum är ett stort plus och man kommer lätt ut på de stora lederna. Kollektivtrafiken tar en snabbt ner till innerstan på 10-15 minuter beroende på var i området man bor.

Hur marknadsför Petra sina bostadsförsäljningar?

MOVH är den nya uppstickaren här i Göteborg som genom sin höga kvalitet och moderna profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Den stora fördelen med att anlita oss, är just att vi är ett mindre nytänkande mäklarföretag. Detta ger oss möjligheten att vara kreativa och anpassa oss till kundens specifika önskemål. Din bostadsförsäljning är ju unik och vi har möjlighet att behandla den som sådan.

Själva annonsen läggs upp både på vår hemsida www.mohv.se och Hemnet. Dessutom publiceras bostaden även i vårt spekulantregister som av naturliga skäl är mindre än de traditionella mäklarkedjorna, men är å andra sidan helt uppdaterad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Petra säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Petra erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Petra Wallin
är mäklare på

Är du Petra Wallin?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis