MäklarOfferter

Peter Ablahad

Mäklare på Fastighetsbyrån

Peter Ablahad
Fastighetsbyrån

en främsta anledningen till att anlita mig är mitt engagemang för att skapa skräddarsydda försäljningsstrategier som matchar varje klients unika behov och bostadens specifika egenskaper. Med en djupgående förståelse för den lokala marknaden och ett personligt engagemang i varje försäljning, säkerställer jag att din bostad inte bara når ut till rätt köpare utan också säljs till bästa möjliga pris. Jag tror på transparent kommunikation och att vara tillgänglig för mina klienter genom hela försäljningsprocessen, vilket bidrar till en smidig och trygg försäljning. Mitt mål är inte bara att uppnå en försäljning utan att överträffa mina klienters förväntningar och göra varje försäljningsupplevelse positiv och lönsam.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Peter Ablahad, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Peter Ablahad samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Peter säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är min mångåriga erfarenhet som egen företagare inom service, försäljning och fastighetsförvaltning. Denna bakgrund har gett mig en djup förståelse för marknadens dynamik genom både upp- och nedgångar samt olika räntenivåer. Jag känner väl till de utmaningar och möjligheter detta innebär, vilket gör mig skicklig på att anpassa mig och agera till mina klienters bästa. Mitt engagemang för stark kundservice och förmågan att bygga långsiktiga relationer stärker ytterligare mitt unika värde som mäklare.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

För att optimera försäljningen av bostäder som jag har fått i uppdrag att sälja, använder jag en strategisk kombination av verktyg och kanaler. Genom att dra nytta av ett omfattande spekulantregister och ett avancerat matchningssystem, kan jag effektivt koppla samman säljarens bostäder med potentiella köpare över hela Sverige. Detta tillvägagångssätt ökar chanserna för att snabbt hitta rätt köpare.

För att säkerställa maximal exponering annonserar jag bostäderna på ledande online-plattformar, såsom Hemnet och vår egen webbplats Fastighetsbyrån, vilka tillsammans når ut till en bred publik av intresserade köpare. Jag kompletterar detta med en stark närvaro på sociala medier, inklusive Facebook och Instagram, där jag kan rikta mig direkt till potentiella köpare genom skräddarsydda annonser baserade på deras preferenser och beteenden. Detta inte bara ökar synligheten utan också engagemanget och antalet budgivare, vilket kan leda till ett högre slutpris.

Utöver den digitala marknadsföringen, värdesätter jag även den traditionella marknadsföringen genom annonser i dagspress och lokaltidningar, samt visuell exponering i våra och Swedbanks fysiska kontor. Denna kombinerade strategi säkerställer att bostäderna når en varierad publik, inklusive de som kanske inte aktivt söker online.

För att ytterligare öka attraktionskraften hos bostäderna jag säljer, inkluderar jag tjänster såsom professionell besiktning och dolda fel-försäkring. Detta skapar en högre trygghetskänsla för köparen och kan göra bostaden mer attraktiv på marknaden. Speciellt markerade bostäder med dessa tilläggstjänster tenderar att locka mer intresse.

Rekommendationer (0)

Peter har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Peter som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Peter Ablahad

Peter jobbar som mäklare i Botkyrka.

Objekttyper

Peter förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Peter erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Peter

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Peter

Peter Ablahad är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Stjärna4,5/5
Fastighetsbyrån Norra BotkyrkaHallunda Torg 1, 145 68 NorsborgBrev norrabotkyrka@fastighetsbyran.seTelefon 08 - 534 710 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare