MäklarOfferter

Patrick Björkman

Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Patrick Björkman
BetygStjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling

Jag har en fast övertygelse om att jag alltid, genom kompetens och energi samt med inställningen att alltid arbeta hårdare och mer dedikerat än mina konkurrenter, ska vara mäklaren som gör skillnad för mina kunder. Vill du jobba med en mäklare som tagit fasta på det bästa av vad mäklartjänsten tidigare varit men som också ständigt anpassar, skruvar och utvecklar den efter de utmaningar som dagens marknad innebär så kan jag rätt mäklare för dig.

Vill du dessutom lägga ditt livs kanske viktigaste affär i händerna på någon som har satsat allt bara för att få en möjlighet att skapa en perfekt genomförd försäljning åt just dig, ja då är jag utan tvekan rätt mäklare för dig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Patrick Björkman, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Patrick Björkman samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Patrick säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Varje försäljning är unik, därför så förtjänar varje kund en unik strategi, en unik paketering och en unik lösning. Det är därför jag alltid skapar en individuellt framtagen plan där varje steg i försäljningsprocessen är noga planerad. En försäljning består av 100-tals små och stora beslut, där jag tar mina säljare igenom den processen med stor erfarenhet, hög drivkraft och siktet inställt på en sak, att genomföra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Jag har tidigare erfarenhet från andra yrken än fastighetsmäklare och den erfarenheten är något som jag verkligen märker gör en skillnad för mina säljare och som i stor utsträckning särskiljer mig från mina konkurrenter. Precis som i de flesta yrken så är en varierad erfarenhet oerhört värdefull. Alla branscher mår bra av nytänkande och en strävan efter att utvecklas. Kan man sedan kombinera detta med erfarenhet, trygghet och en stark känsla för vad som är rätt beslut vid rätt tillfälle så har man ett vinnande koncept.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt i alla de vedertagna kanalerna så som tex vår hemsida, skyltfönster och hemnet. Men också genom skräddarsydda kampanjer på sociala medier som tex instagram, google och Facebook.

Utöver detta så marknadsförs den direkt mot Svensk Fastighetsförmedlings rikstäckande spekulantregister och framförallt mitt egna dagsaktuella spekulantregister där jag personligen tar kontakt med aktiva spekulanter som jag vet säker efter just din typ av lägenhet.

Sammanfattningsvis så marknadsför jag objektet i noga utvalda kanaler och jag gör det med skräddarsydda kampanjer, aktiviteter och verktyg för just din försäljning. Allt för att bästa möjliga resultat ska uppnås.

Hör av dig till mig så börjar vi planera för nästa framgång. En lyckad försäljning är ingen slump, den är planerad!

Rekommendationer (1)

Patrick Björkman har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Sofia A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Patrick var duktig på alla sätt och vis och det märktes att han visste vad han höll på med. Jag rekommenderar honom som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Patrick Björkman

Patrick jobbar som mäklare i Vasastan, Gamla Stan och Norrmalm.

Objekttyper

Patrick förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Patrick erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Patrick

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Patrick

Patrick Björkman är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Vasastan & Gamla Stan
Stjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling Vasastan & Gamla StanKarlbergsvägen 41, 113 37 StockholmBrev sf.vasastan@svenskfast.seTelefon 08 - 545 422 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare