Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Patrick Björkman, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan & Gamla Stan

Patrick
Björkman
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Patrick Björkman

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Patrick?

Jag har en fast övertygelse om att jag alltid, genom kompetens och energi samt med inställningen att alltid arbeta hårdare och mer dedikerat än mina konkurrenter, ska vara mäklaren som gör skillnad för mina kunder. Vill du jobba med en mäklare som tagit fasta på det bästa av vad mäklartjänsten tidigare varit men som också ständigt anpassar, skruvar och utvecklar den efter de utmaningar som dagens marknad innebär så kan jag rätt mäklare för dig.

Vill du dessutom lägga ditt livs kanske viktigaste affär i händerna på någon som har satsat allt bara för att få en möjlighet att skapa en perfekt genomförd försäljning åt just dig, ja då är jag utan tvekan rätt mäklare för dig.

Vad skiljer Patrick Björkman från andra mäklare?

Varje försäljning är unik, därför så förtjänar varje kund en unik strategi, en unik paketering och en unik lösning. Det är därför jag alltid skapar en individuellt framtagen plan där varje steg i försäljningsprocessen är noga planerad. En försäljning består av 100-tals små och stora beslut, där jag tar mina säljare igenom den processen med stor erfarenhet, hög drivkraft och siktet inställt på en sak, att genomföra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Jag har tidigare erfarenhet från andra yrken än fastighetsmäklare och den erfarenheten är något som jag verkligen märker gör en skillnad för mina säljare och som i stor utsträckning särskiljer mig från mina konkurrenter. Precis som i de flesta yrken så är en varierad erfarenhet oerhört värdefull. Alla branscher mår bra av nytänkande och en strävan efter att utvecklas. Kan man sedan kombinera detta med erfarenhet, trygghet och en stark känsla för vad som är rätt beslut vid rätt tillfälle så har man ett vinnande koncept.

Hur marknadsför Patrick sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt i alla de vedertagna kanalerna så som tex vår hemsida, skyltfönster och hemnet. Men också genom skräddarsydda kampanjer på sociala medier som tex instagram, google och Facebook.

Utöver detta så marknadsförs den direkt mot Svensk Fastighetsförmedlings rikstäckande spekulantregister och framförallt mitt egna dagsaktuella spekulantregister där jag personligen tar kontakt med aktiva spekulanter som jag vet säker efter just din typ av lägenhet.

Sammanfattningsvis så marknadsför jag objektet i noga utvalda kanaler och jag gör det med skräddarsydda kampanjer, aktiviteter och verktyg för just din försäljning. Allt för att bästa möjliga resultat ska uppnås.

Hör av dig till mig så börjar vi planera för nästa framgång. En lyckad försäljning är ingen slump, den är planerad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-11.

Patrick säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Patrick erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Patrick Björkman
är mäklare på

Är du Patrick Björkman?
Logga in och redigera din presentation här.