Om Palle Nilsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Palle?

Efter flera år som mäklare, med erfarenhet från olika kedjor, fanns en längtan att göra något eget. En önskan att kunna arbeta mer personligt och skapa utrymme att lägga mer tid på varje förmedling och kundrelation.
För att få möjlighet att jobba som vi själva vill startade vi Bostad&öliv, Fastighetsmäklare på Gotland. En helt oberoende och fristående mäklarfirma med stort fokus på kunden där vi själva bestämmer hur vi vill arbeta och planera våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare.

Vad skiljer Palle Nilsson från andra mäklare?

Vår ambition är att genom unik paketering och hög kvalitet vara den partner du önskar samarbeta med i bostadsaffären. Vi ger dig vår tid och fulla uppmärksamhet. Vi arbetar med stor respekt för våra uppdragsgivare och köpare i en process som för de allra flesta kan vara det största beslutet i livet känslomässigt, men även ekonomiskt. Vårt samarbete med Annette Ekeroth Nilsson på Öliv Design är en av de stora anledningarna till våra framgångrika affärer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi vill jobba över hela Gotland och har under 2019 haft försäljningar från Fårö till Burgsvik. Samtidigt är vi båda uppvuxna och bosatta i Visby så här blir det naturligt att många av våra uppdrag ligger.

Hur marknadsför Palle sina bostadsförsäljningar?

Genom Annettes kunnande och bakgrund inom reklam och kommunikation känner vi stor trygghet i hennes råd och direktiv om var vi skall marknadsföra våra försäljningar. Naturligtvis är Hemnet den stora försäljningssidan för fastighetsmarknaden men det är också viktigt att ha en vacker och tilltalande hemsida vilket vi känner att vi har. Titta själv på www.bostadoliv.se

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-07.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Palle säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Palle erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
PALLES prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Palle Nilsson
är mäklare på

Är du Palle Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.