Niclas Behrer, Mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

Niclas
Behrer
Mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg
Visa Niclas rekommendationer

Om Niclas Behrer

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niclas?

ag har varit fastighetsmäklare i Stockholm under mer än två decennier. Jag brinner för att förmedla detaljerna i den vackra trappuppgången och den tidstypiska hissen. Våningens unika karaktär och planlösningen med de fantastiska möjligheterna. Jag älskar Östermalms och Vasastans små mysiga kvarterskrogar och skrädderierna, bagerierna och antikaffärerna som stolt legat på samma adress i flera decennier. Allt detta vill jag dela med mig av när jag hjälper dig i försäljningen av ditt hem.

Måhända har vi en gedigen och lång lista på Behrer & Partners över spekulanter som letar efter en speciell typ av våning i ett specifikt område, men jag ser det inte på det sättet. Jag ser det som att jag förmedlar fantastiska hem till både gamla som nyfunna vänner och bekanta, och jag vågar nästan lova att jag kommer veta vilka som skulle vara väldigt intresserade av just din lägenhet eller våning.

Vad skiljer Niclas Behrer från andra mäklare?

Vi är en etablerad mäklarfirma med många års erfarenhet och ett köpstarkt kundregister. Vår ansvarskänsla sitter i benmärgen och vi tror, chansar eller gissar aldrig. Ger du oss ditt förtroende kommer vi förvalta det med större noggrannhet och kvalitet än någon annan. Vi kommer alltid anpassa uppdraget efter dig och går inte efter standardmallar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är ofta de små detaljerna i ditt hem och i din närhet som faktiskt avgör om du trivs eller ej. Vilka grannarna är, var du får det bästa kaffet, den godaste croissanten och var du smidigast kan laga punkteringen på din cykel, kan ofta vara lika viktigt som kvadratmeter och takhöjd. Vi arbetar huvudsakligen med våningar på Östermalm och i Vasastan vilket innebär att vi vågar påstå att det finns få som kan dessa stadsdelar bättre än vi. Vi älskar det vi gör och brinner för husets arkitektur, den vackra designen och våningens unika karaktär.

Hur marknadsför Niclas sina bostadsförsäljningar?

Vi vet att det ofta är de där små detaljerna som betyder allra mest. Våningens vackra stuckaturer, det stolta hantverket i entrén eller de trevliga grannarna som alltid ställer upp. Allt spelar roll och få kan kvarteren på Östermalm och i Vasastan lika väl som vi.

Vi har ett unikt kontaktnät och vår ansvarskänsla sitter i benmärgen. Ger du oss ditt förtroende kommer vi förvalta det på högsta nivå av noggrannhet och kvalitet. Vi kommer alltid anpassa uppdraget efter dig och går inte efter standardmallar.

Varmt välkommen att kontakta oss så kan vi prata mer om vilka detaljer som spelar roll för dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-13.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Niclas säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Niclas erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Niclas Behrer
är mäklare på

Är du Niclas Behrer?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis