Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mollie Gunnarsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

Mollie
Gunnarsson
Mäklare på SkandiaMäklarna

Om Mollie Gunnarsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mollie?

Du ska anlita mig om du vill ha en driven mäklare med fokus på detaljer. Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Kvalité är mitt ledord och det arbetar jag aktivt med innan, under och efter en försäljningsprocess.

Vad skiljer Mollie Gunnarsson från andra mäklare?

Som mäklare är jag väldigt tillgänglig och kan svara både kunder och spekulanter på kvällar och helger. Jag är lyhörd för mina kunder och är väldigt mån om att alla ska känna sig trygga i affären. För mig är det viktigt att skapa förtroende och att finnas där i alla delar av affären, jag lämnar inget åt slumpen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar främst i Örnsköldsvik med omnejd, men kan även förmedla bostäder runt om i Höga Kusten vid förfrågan. Hela Höga Kusten är en spännande marknad att jobba på, men också ett härligt ställe att leva och bo på. Det råder ofta ett högt tryck på fritidshus samt villor och gårdar på landsbygden. Runt om i Örnsköldsvik finns det trevliga villaområden som ofta har närhet till både vatten och skog. Jag själv är född och uppvuxen i Örnsköldsvik och delar gärna med mig om min kunskap om staden och dess områden.

Hur marknadsför Mollie sina bostadsförsäljningar?

För att din bostad ska få bästa möjliga exponering markandasför jag din bostad på internet, så som vår hemsida, Hemnet m.fl. Den kommer även att synas på sociala medier och i vårt skyltfönster i centrala Örnsköldsvik. Jag lägger stor vikt vid presentationen och tar alltid fram professionella prospekt och material. För att lyfta fram det bästa med din bostad jobbar jag alltid med styling och en professionell fotograf. Jag är flexibel och anpassar gärna presentationen och marknadsföringen efter dina önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-09-05.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Mollie säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Mollie erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mollie Gunnarsson
är mäklare på

Är du Mollie Gunnarsson?
Logga in och redigera din presentation här.