Milic Sremcevic, Mäklare på Kullabygdens Mäklarbyrå

Milic
Sremcevic
Mäklare på Kullabygdens Mäklarbyrå

Om Milic Sremcevic

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Milic?

Att sälja en bostad är ofta ens livs största ekonomiska affär. Mitt mål är att det också ska bli ditt livs bästa affär. Jag vill leda dig och förklara varje steg från vårt första möte tills du lämnar över nyckeln till säljare. Det ska vara problemfritt och till fullständig belåten för dig!

Vad skiljer Milic Sremcevic från andra mäklare?

Är född och uppvuxen i Höganäs kommun. Har jobbat med med olika yrken i kommunen under 15 år innan jag valde att utbilda mig till mäklare. Anledningen att jag blev mäklare var att jag själv sålt flera hus och mötte mäklare som i min mening inte gjorde ett bra jobb och inte levererade en god service till sina säljare och köpare. Vilket är mitt huvudmål som mäklare. En hög servicenivå innebär bl a. att alltid vara tillgänglig för både säljaren och köparen, att hitta rätt köpare för varje hus och att presentera alla fakta så att när en fastighetsaffär sker, känns det tryggt för båda parter.

Vi har startat kullabygdens mäklarbyråden för vi vill vara den lokala och den mest engagerade mäklarbyrån. Både min partner och jag som är uppvuxna och sedan länge bosatta i bygden kan varenda by, område och gata. Vi vet vad husen är värda, vilken potential området har och var de rätta köparna finns.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden i Höganäs kommun är väldigt het och har varit så under många år. Många attraheras av vår långa kust, vackra Kullaberg och att den har allt i litet format. Med cykel kan man ta sig till skola, affär och strand. Just nu är efterfrågan större än utbudet. Konkurrensen är inte bara mot de som vill ha permanentbostad men även de som är på jakt efter sommarhus från storstadsregionerna och som trissar upp budgivningar. Under 2019 gjordes en undersökning bland invånarna i Stockholm vilket kommun de helst skulle vilja flytta till om de inte skulle bo i Stockholm. Flest röster fick Höganäs kommun, det säger väl allt!

Hur marknadsför Milic sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Den största marknadskanalen är såklart Hemnet! Sen finns vi på vår hemsida, vårt kontor, lokala tidningar osv. Är stolt att våra bilder tas av den lokala förmågan Conny Jönsson som vunnit många priser den den lokala fotoklubben. Vi skräddarsyr marknadsföringen utifrån säljarens önskemål och objektets karaktär.
Men viktigaste är vårt kontaktnät som vi har i Höganäs genom att vi varit aktiva i kommunen i så många år. Människor som vi har jobbat med, idrottat tillsammans eller springer på i livsmedelsbutiken är potentiella köpare och våra ambassadörer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-11.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Milic säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Milic erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Milic Sremcevic
är mäklare på

Är du Milic Sremcevic?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis