MäklarOfferter

Att sälja en bostad är ofta ens livs största ekonomiska affär. Mitt mål är att det också ska bli ditt livs bästa affär. Jag vill leda dig och förklara varje steg från vårt första möte tills du lämnar över nyckeln till säljare. Det ska vara problemfritt och till fullständig belåten för dig!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Milic Sremcevic, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Milic Sremcevic samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Milic säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Är född och uppvuxen i Höganäs kommun. Har jobbat med med olika yrken i kommunen under 15 år innan jag valde att utbilda mig till mäklare. Anledningen att jag blev mäklare var att jag själv sålt flera hus och mötte mäklare som i min mening inte gjorde ett bra jobb och inte levererade en god service till sina säljare och köpare. Vilket är mitt huvudmål som mäklare. En hög servicenivå innebär bl a. att alltid vara tillgänglig för både säljaren och köparen, att hitta rätt köpare för varje hus och att presentera alla fakta så att när en fastighetsaffär sker, känns det tryggt för båda parter.

Vi har startat kullabygdens mäklarbyråden för vi vill vara den lokala och den mest engagerade mäklarbyrån. Både min partner och jag som är uppvuxna och sedan länge bosatta i bygden kan varenda by, område och gata. Vi vet vad husen är värda, vilken potential området har och var de rätta köparna finns.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Den största marknadskanalen är såklart Hemnet! Sen finns vi på vår hemsida, vårt kontor, lokala tidningar osv. Är stolt att våra bilder tas av den lokala förmågan Conny Jönsson som vunnit många priser den den lokala fotoklubben. Vi skräddarsyr marknadsföringen utifrån säljarens önskemål och objektets karaktär.
Men viktigaste är vårt kontaktnät som vi har i Höganäs genom att vi varit aktiva i kommunen i så många år. Människor som vi har jobbat med, idrottat tillsammans eller springer på i livsmedelsbutiken är potentiella köpare och våra ambassadörer.

Rekommendationer (0)

Milic har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Milic som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Milic Sremcevic

Milic jobbar som mäklare i Höganäs.

Objekttyper

Milic förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Milic erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Milic

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Milic

Milic Sremcevic är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna3/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling HöganäsStorgatan 46A, 263 31 HöganäsBrev hoganas@lansfast.seTelefon 042 - 33 17 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare