Michaela Jönsson, Mäklare på ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad

Michaela Jönsson Mäklare på ERA Mäklare

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Michaela?

Jag är glad, noggrann och nyfiken, och för mig är det otroligt viktigt att alla inblandade parter känner trygghet och förtroende i en bostadsaffär där jag är ansvarig fastighetsmäklare. Oavsett om du är köpare eller säljare kommer jag att göra mitt yttersta för att hjälpa er att genomföra den kanske största affären i era liv.

Vad skiljer Michaela Jönsson från andra mäklare?

Med stort engagemang för mitt yrke, strävar jag alltid efter att vara påläst och närvarande, så att du som kund ska känna dig trygg från början till slut. Min målsättning är att alltid överträffa förväntningar, vilket gör att jag alltid presterar mitt yttersta i varje möte och vid varje affär.
Tillgängligheten för mina kunder är något av det jag värderar högst, jag är därför alltid lättillgänglig på telefon, sms och mail.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sedan Februari 2018 sitter vi på Norregatan 1B i Sjöbo. Vi har lärt oss mycket om invånarna och marknaden och vet precis hur nära det är till alla skolor, affärer och promenadstråk. Som mäklare är man aldrig fullärd, utan lär sig något nytt varje dag och det viktigaste är att hela tiden vara lyhörd och öppen för vad kunderna efterfrågar. Sjöbo kommun har haft en fantastisk prisutveckling de senaste åren, där vi också ser att allt fler från Malmö och Lund flyttar hit. Kul tycker vi!

Hur marknadsför Michaela sina bostadsförsäljningar?

Vi på ERA Fastighetsförmedling tror på den digitala utvecklingen och ser därför till att finnas på de alla digitala plattformarna där köpare och spekulanter rör sig. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida https://www.erasweden.com/kontor/sjobo, Hemnet. Vi är dessutom väldigt aktiva på våra sociala medier så som Facebook och instagram. När objektet sedan laddats upp i systemet så matchas det mot vårt stora spekulantregister som ständigt uppdateras och där kunderna lagt in sina sökkriterier, vilka sedan matchas mot objekten.
På visning delas ett prospekt med text och bild ut och för att det ska spegla objektet så likt verkligheten som möjligt är det otroligt viktigt med en bra fotograf som vet precis hur bilderna ska tas för bästa resultat. -Vi arbetar därför med en proffsfotograf! Vi kan dessutom även erbjuda filmning av bostaden.
Skulle det finnas andra specifika önskemål om ytterligare marknadsföring eller dylikt, ser vi till att lösa detta!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-20.

MICHAELA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Sjöbo
 • Skurup
 • Tomelilla
 • Ystad
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
MICHAELA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
MICHAELAS PROSPEKT
Michaela Jönsson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Michaela till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Michaela

MICHAELA JOBBAR PÅ

Är du Michaela Jönsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis