Mattias Mardini, Mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Mattias
Mardini
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Mattias Mardini

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mattias?

Det finns ingen mäklare som är mer påläst än vad jag är. Jag drivs av försäljning och nöjda kunder och fokuserar på rätt saker. Det handlar om att vara engagerad och flexibel, att se till vad kunden vill ha och att se till att slutpriset blir det högsta möjliga.

Vad skiljer Mattias Mardini från andra mäklare?

Allt. Ta ett möte med mig så kommer du märka skillnaden.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sundbyberg är en blanding av allt det bästa. Här finns stadskänslan i kombination med grönområden vilket skapar en bra dynamik. Oavsett om du söker den heta stadspulsen eller lugnet med naturen runtomkring dig så hittar du det bästa här. Jag har själv bott i Sundbyberg och beskrivningen av Sundbyberg som lilla staden på landet kunde inte passa bättre. Jag älskar området jag jobbar i.

Hur marknadsför Mattias sina bostadsförsäljningar?

Jag vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Sundbyberg, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring som ingen annan kan mäta sig med skapar de bästa förutsättningarna för just din försäljning. Jag arbetar för Fastighetsbyrån, vi är Sveriges största mäklarbyrå med Sveriges mest besökta bostadssida. Ingen annan mäklare i Sundbyberg kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring.

Det viktigaste för mig i en försäljningsprocess är förtroendet från din sida. Tillsammans kommer vi arbeta mot ett gemensamt ändamål med högsta möjliga slutpris som målsättning.

Med största noggrannhet och passion kommer jag hantera hela förmedlingsprocessen. Med fingertoppskänsla, erfarenhet och passion jobbar jag hårdare än alla andra för att ge just din bostad de bästa förutsättningar vid ditt livs affär. Jag brinner för mitt arbete och det kommer du märka vid ett framtida samarbete. Anlita mig för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi slå alla rekord!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Mattias säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Solna
  • Sundbyberg
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Mattias erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
MATTIAS prospekt

Mattias Mardini
är mäklare på

Är du Mattias Mardini?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis