Martin Ibrahim, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Martin Ibrahim Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Martin?

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete.

Vad skiljer Martin Ibrahim från andra mäklare?

En bostadsaffär är för många den största affären man gör i sitt liv samtidigt som det är en viktig händelse i livet vilket innebär att valet av fastighetsmäklare inte ska lämnas åt slumpen. Du ska ställa höga krav och vara kräsen i ditt val av fastighetsmäklare. Min ambition är att skräddarsy den bästa lösningen för dig och se till att du får det du önskar. Mitt fokus ligger på att skapa trygghet och i slutändan få ett högt slutpris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Täby och Danderyd är två attraktiva och omtyckta kommuner som erbjuder allt som önskas. Här finns goda skolor, bra kommunikationer, stort utbud av butiker och matbutiker samt härliga naturområden. Två starka kommuner där många flyttar runt och väljer att bo kvar i samma områden när saker och ting förändras i livet.

Hur marknadsför Martin sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt. De sidor som är aktuella för marknadsföringen är det jag alltid utgår ifrån. Har du en bostad som lockar den målgruppen som surfar mycket på Instagram och Facebook kommer jag ta det stora paketet i sociala medier. Har du däremot en målgrupp som bläddrar mycket i tidningar väljer jag att marknadsföra din bostad tydligt i den lokala tidningen. Jag anpassar det utifrån bostaden och dess potentiella köpare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

MARTIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MARTIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Martin Ibrahim har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Martin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Martin

MARTIN JOBBAR PÅ

Är du Martin Ibrahim?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis