Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Marko Åslund, Mäklare på Wallin & Co

Marko
Åslund
Mäklare på Wallin & Co

Om Marko Åslund

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marko?

Välkommen till oss på Wallin & Co!

Jag, Marko har arbetat som fastighetsmäklare i innerstaden sedan 2003 och har varit med i branschen sedan 2000 och mycket driven att göra affärer, där både säljare och köpare känner sig som vinnare. Vill du ha en professionell, tydlig och kunnig mäklare är du välkommen att kontakta mig.
Mina mål är att ge dig de absolut bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Jag vill vara det självklara valet när du ska välja mäklare och därför jobbar jag alltid stenhårt för att du ska bli nöjd med din nya bostad.

Vad skiljer Marko Åslund från andra mäklare?

"Jag ser till att du känner dig trygg och säker i hela försäljningen"

Mina kunder upplever att de får ett mycket trevligt, professionellt och engagerat bemötande i bostadsaffären och de säger att jag är mycket tillgänglig, kunnig och hjälpsam.
Kontakta mig om du funderar på att förändra ditt boende. Jag kommer gärna hem till dig och berättar hur vi skall maximera just ditt slutpris. Självklart erbjuder jag dig en värdering av din bostad, helt kostnadsfritt.

Varmt välkommen att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Kungsholmen med Essingeöarna är underbara stadsdelar, lättillgängligt till både vatten, grönskande parker, matbutiker, förskolor, restauranger, kommunikationer med buss, tvärbanan och t-banan etc. Vilket många anser är stora och viktiga fördelar.
Den lokala bostadsmarknaden har stora och varierande prisbilder på både äldre sekelskifteshusen vid Nedre Kungsholmen till nybyggda fastigheterna vid Stadshagen/Hornsberg samt radhus/villor på Stora Essingen. Vilket för mig som fastighetsmäklare gör att det blir en mycket mer spännande och rolig marknad att arbeta i.

Hur marknadsför Marko sina bostadsförsäljningar?

En av många viktiga faktorer är att exponeras ordentligt på webben med kompletterade sociala medier idag. Nästan alla söker och letar nytt boende via sin mobilen alternativt paddan. Vilket är mycket bekvämt och lättillgängligt för många. Att ha tillgång till bilder, beskrivning, planritning, årsredovisning samt länk till bostadsrättsföreningen. Allt detta för att kunna underlätta ett stort beslut för en köparen.

Jag bokar gärna upp ett möte hos dig. För mer ingående detaljer i säljprocessen om hur vi maximerar just ditt slutpris.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-08-11.

Marko säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
Marko erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Marko Åslund
är mäklare på

Är du Marko Åslund?
Logga in och redigera din presentation här.