MäklarOfferter

Marius Tunaru

Mäklare på Fastighetsbyrån

Marius Tunaru
Fastighetsbyrån

Mitt namn är Marius Tunaru och mig hittar ni på Fastighetsbyrån i Jönköping.
Med en bakgrund inom elitidrotten samt försäljning har jag under åren fått lära mig vikten av att gemensamt samarbeta för att sträva mot ett mål - skapa en god kommunikation, jobba med öppenhet samt hårt arbete. Som din mäklare kommer jag se till att vi gemensamt samarbetar för att uppnå dina mål, och framförallt att se till att du känner dig trygg och nöjd med din bostadsaffär.

Att börja arbeta som fastighetsmäklare blev ett naturligt steg som passar mig alldeles utmärkt - då jag får sysselsätta mig med det jag brinner absolut mest för - att hjälpa människor med en av de största affärerna som de kommer att göra i sina liv. Valet av mäklare utgör då en väldigt stor betydelse när ni ska sälja er bostad och det framtida utfall förmedlingen kommer att få. Att vara ytterst noga i förmedlingsprocessen samtliga moment är en drivkraft hos mig och blir en del av resultatet. Passionen för mötet med människor och intresset för bostadsmarknaden är också en del av drivkraften som fick mig att bli mäklare. Jag ser fram emot en spännande tid med fina utmaningar och många trevliga möten.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Marius säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därför strävar jag alltid att du känner dig trygg och nöjd med att lämna över din bostadsförsäljning i mina händer. Tillsammans ser vi till att skräddarsy den bästa lösningen som passar dig och din boendesituation. Jag är övertygad om att jag kan uppnå en trygg affär och bäst betalt och därav den mest lyckade bostadsaffären.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

På Fastighetsbyrån har vi många sätt att locka spekulanter till en visning. Vi vill att så många som möjligt ska få upp ögonen för just din bostad! Därför matchas bostaden mot vårt stora spekulantregister och annonseras både på Hemnet och fastighetsbyran.se. Din bostad kommer också att synas i de kanaler som du har valt tillsammans med mig som din mäklare. Mitt tips: utnyttja möjligheten att fylla i "säljaren berättar" där du själv kan berätta om fördelarna med just din bostad. Detta är något som uppskattas otroligt mycket av spekulanterna och de nya ägarna till din bostad.

Går du i tankarna om att köpa eller sälja din bostad? Eller har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem? - Tveka inte på att höra av er till mig oavsett tid på dygnet, jag är alltid tillgänglig.

Rekommendationer (0)

Marius har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Marius som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Marius Tunaru

Marius jobbar som mäklare i Jönköping.

Objekttyper

Marius förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Marius erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Marius

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Marius

Marius Tunaru är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Jönköping
Stjärna4,8/5
Fastighetsbyrån JönköpingBarnarpsgatan 9, 553 16 JönköpingBrev jonkoping@fastighetsbyran.seTelefon 036 - 34 48 80