Marcus Bile, Mäklare på Fredegårds

Marcus
Bile
Mäklare på Fredegårds

Om Marcus Bile

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Efter en arbetslivserfarenhet på över 10 år inom försäljning och service blev fastighetsmäkleri ett naturligt nästa steg för mig i min karriär, inte minst eftersom intresset för fastigheter fanns med mig redan som ung, och eftersom jag uppskattar kundkontakt och att bygga långsiktiga kundrelationer. Jag vill gärna ha nära och personliga samarbeten med mina kunder för att uppnå så bra resultat som möjligt. Först genom en god relation och förståelse för det behov som finns kan jag skräddarsy din försäljning för att säkerställa bästa resultat för dig.

Vad skiljer Marcus Bile från andra mäklare?

Genom att jag inte åtar mig mer uppdrag än jag kan hantera, så kan jag se till att jag gör mitt allt för att det ska bli en lyckad affär. För mig att det viktigt att redan från start ge din försäljning den uppmärksamhet den förtjänar, vilket jag säkerställer genom ett välgrundat förarbete, samt fokus på detaljerna som gör helheten.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som uppvuxen och boende i innerstan har jag spenderat majoriteten av mitt liv här och har därmed en naturlig och stor förkunskap om fastigheter, föreningar, områden och kommunikationer. Förutom bostadsrätter i innerstaden arbetar jag med villor, sjöfastigheter och hyresfastigheter i hela Storstockholm.

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Vi på Fredegårds annonserar på samtliga plattformar för att öka exponering. Detta innefattar vår hemsida, fredegard.se, Hemnet.se, Bonytt.se, Bovision, Hittahem m.fl. Vi annonserar även via Instagram.

Vissa av våra kunder kräver full diskretion och vill inte annonsera ut sina hem på den öppna marknaden. Vi avråder även flera kunder från att göra detta delvis med tanke på säkerhet eller av andra skäl. Vi har genom åren, tack vare ett väl upparbetat kundregister och kontaktnät, med framgång förmedlat många bostadsrätter, villor och hyreshus utan annonsering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-27.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Marcus säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Marcus erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Marcus Bile
är mäklare på

Är du Marcus Bile?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis