MäklarOfferter

Efter en arbetslivserfarenhet på över 10 år inom försäljning och service blev fastighetsmäkleri ett naturligt nästa steg för mig i min karriär, inte minst eftersom intresset för fastigheter fanns med mig redan som ung, och eftersom jag uppskattar kundkontakt och att bygga långsiktiga kundrelationer. Jag vill gärna ha nära och personliga samarbeten med mina kunder för att uppnå så bra resultat som möjligt. Först genom en god relation och förståelse för det behov som finns kan jag skräddarsy din försäljning för att säkerställa bästa resultat för dig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Marcus Bile, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Marcus Bile samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Marcus säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Genom att jag inte åtar mig mer uppdrag än jag kan hantera, så kan jag se till att jag gör mitt allt för att det ska bli en lyckad affär. För mig att det viktigt att redan från start ge din försäljning den uppmärksamhet den förtjänar, vilket jag säkerställer genom ett välgrundat förarbete, samt fokus på detaljerna som gör helheten.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på Fredegårds annonserar på samtliga plattformar för att öka exponering. Detta innefattar vår hemsida, fredegard.se, Hemnet.se, Bonytt.se m.fl. Vi annonserar även via Instagram.

Vissa av våra kunder kräver full diskretion och vill inte annonsera ut sina hem på den öppna marknaden. Vi avråder även flera kunder från att göra detta delvis med tanke på säkerhet eller av andra skäl. Vi har genom åren, tack vare ett väl upparbetat kundregister och kontaktnät, med framgång förmedlat många bostadsrätter, villor och hyreshus utan annonsering.

Rekommendationer (0)

Marcus har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Marcus som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Marcus Bile

Marcus jobbar som mäklare Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Gärdet, Norrmalm, Djurgården och Norra Djurgården.

Objekttyper

Marcus förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Marcus erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Marcus

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Marcus

Marcus Bile är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,5/5
Per Jansson FastighetsförmedlingKarlaplan 1, 114 60 StockholmBrev info@perjansson.seTelefon 08 - 545 814 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare