MäklarOfferter
Lise Frank Ivarsson
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jag lever inte enbart på en bra affär utan idag nästan enbart på rekommendationer, vilket gör att varje affär är viktig för mig för att kunna upprätthålla detta. Jag vill vara hela familjens och umgängets mäklare. Kontakta mig så berättar jag mer om mig själv och mitt sätt att arbeta med just din försäljning. Mina säljare uppskattar att jag är väl förberedd och visar stort engagemang i kontakten med alla spekulanter både inför, under och efter visningen. Av mina kunder får jag ofta höra att det är lätt att kontakta mig och att jag snabbt svarar på både telefonsamtal och mail. Dessutom med ett leende på läpparna.
Jag har blivit nominerad flera år till årets mäklare och även vunnit priset som Årets mäklare inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Sverige. Vår Bobutik har även vunnit pris som Årets bobutik. Både jag och mina kollegor strävar alltid efter det lilla extra och att alla våra kunder ska vara trygga och nöjda med att anlita oss.
Är det viktigt för dig med maximalt engagemang och service från dag ett fram till deklarationsdagen, eller för den delen en lång affärsrelation: Anlita mig eller någon av mina kollegor!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Lise Frank Ivarsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Lise Frank Ivarsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Lise säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Haninge sedan 2004 och har stor erfarenhet av den lokala marknaden. Tillsammans med min man har vi precis byggt klart vårt hus och är tillbaka i Haninge kommun. Jag är glad och framåt och är van att arbeta hårt för att nå uppsatta mål, vilket gör att jag alltid har satsat fullt ut i det jag företagit mig. Jag har lätt att få kontakt med människor, ung som gammal och gillar att hjälpa till och känna mig behövd, det stärker mig som person. Det viktigaste för mig är att ha nöjda säljare och köpare. Jag arbetar efter att alltid ge svar på dina och kundens frågor så de känner sig trygga.
Vi har samma mål, att få en bra och trygg affär!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Hemsidan, hemnet osv

Rekommendationer (2)

Lise Frank Ivarsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Stefan K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Lise var fantastisk på alla sätt.

Siri F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Lise var öppen och var duktig på att informera. Allt gick väldigt smidigt till och hon gjorde ett bra jobb. Är nöjd och kan rekommendera henne vidare.

Lämna omdöme

Här mäklar Lise Frank Ivarsson

Lise jobbar som mäklare i Haninge.

Objekttyper

Lise förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Lise erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Lise

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Lise

Lise Frank Ivarsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,8/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling HaningePoseidons Gränd 3 A, 136 46 HandenBrev haninge@lansfast.seTelefon 08 - 29 92 92
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare