Linus Wallinder, Mäklare på Widerlöv & Co Stockholm

Linus
Wallinder
Mäklare på Widerlöv & Co

4,4 av 5 i betyg
Visa Linus rekommendationer

Om Linus Wallinder

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linus?

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar alltid efter att även hålla mina köpare nöjda. En nöjd köpare brukar ofta avspeglas i ett högre slutpris.

Min ambition som fastighetsmäklare är att genom kunskap, engagemang och en hög servicenivå hjälpa mina kunder till en trygg och säker affär. Kombinationen med detta och att jag älskar mitt yrke gör mig till det den perfekta samarbetspartnern för dig. Tillsammans ska vi arbeta för en trygg affär med bästa möjliga betalt för din bostad.

Vad skiljer Linus Wallinder från andra mäklare?

Med mig som mäklare kan du känna dig trygg med att lämna över din försäljning. Jag älskar att anpassa mig till varje enskild säljare för att göra just er bostadsaffär till den bästa möjliga! Jag ser det som en självklarhet att vara påläst om dels din bostad, din föreningen samt området vi befinner oss i.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Solna och Sundbyberg är områden som expanderar snabbt och ständigt utvecklas. I Solna bor du med närhet till centrala Stockholm, men får mycket mer för pengarna. Området erbjuder allt du kan önska i form av grönområden, shopping och framförallt kommunikationer. Har du en gång bott i Solna leder det ofta till att du flyttar till ett nytt boende inom kommunen.

Hur marknadsför Linus sina bostadsförsäljningar?

Svenska Mäklarhuset erbjuder en bred marknadsföringsportfölj med komplett digital annonsering. Vi exponerar din bostad på alla större bostadssidor på nätet som tex. Hemnet och även för bostadssäljare på Mäklarofferter (bostadssäljare är ju kommande köpare). Utöver detta exponeras din bostad även i tidningsannonsering, Facebook, Instagram och direktreklam men framförallt matchar jag bostaden mot mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad finns.

Vår kvalitativa visningsmetod skapar trygghet för köparen och därmed skapas en affärsmiljö som gynnar både säljare och köpare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-16.

Linus säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Solna
 • Sundbyberg
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Linus erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Linus Wallinder
är mäklare på

Är du Linus Wallinder?
Logga in och redigera din presentation här.