Kimberly Pändel Lehn, Mäklare på BOSTHLM

Kimberly Pändel Lehn Mäklare på BOSTHLM

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kimberly?

Presentation

Vi kanske redan har träffats? Det vore inte så konstigt med tanke på att jag under mina år som fastighetsmäklare har sålt flera 100-tals lägenheter. Detta har minst sagt bidragit till erfarenhet och god lokalkännedom. Under dessa år har jag haft möjligheten att träffa massor av trevliga köpare och säljare som gör detta jobb extra roligt och givande.

Mina tidigare samarbeten har lett till att jag de senaste åren varit en av de mest rekommenderade fastighetsmäklarna i Årsta. Nu har jag möjligheten att följa mina kunder som dessutom bor i övriga Stockholm, vilket jag är otroligt glad och stolt över. Be mig gärna om referenser från tidigare kunder!

Tvivla inte på att höra av dig så pratar vi ihop oss hur vi ska göra för att uppnå bästa resultat med din försäljning.
Bakgrund

Jag har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2013 och har innan dess jobbat på Handelsbanken. Mitt fokusområde är Årsta och numera har jag även möjlighet att följa mina kunder som bor i övriga Stockholm. Har en kandidatexamen i företagsekonomi och är registrerad fastighetsmäklare.

Vad skiljer Kimberly Pändel Lehn från andra mäklare?

Jag har under många år varit den mest rekommenderade fastighetsmäklaren i Årsta. Det sätter hög press på mig och varje enskild kund är exakt lika viktig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Årsta under många år så känner jag till områdets ALLA fördelar. Jag vet vilka olika köpare som söker vad i området och hur vi ska lyfta fram fördelar som passar just dem.

Hur marknadsför Kimberly sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt! Det viktiga när du ska sälja din bostad är att inte ha några som helst begränsningar i marknadsföringen. Jag vet vart vi ska lägga extra fokus som leder till att vi kommer få fler klick och fler visningsbesökare än de flesta andra företag. Kontakta mig så berättar jag mer hur vi ska anpassa och rikta marknadsföringen utifrån just din lägenhet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-06-03.

KIMBERLY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
KIMBERLY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Kimberly Pändel Lehn har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Kimberly till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Kimberly

KIMBERLY JOBBAR PÅ

Är du Kimberly Pändel Lehn?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis