MäklarOfferter

Katarina Törnkvist

Mäklare på Lysekilsmäklarna

Katarina Törnkvist
BetygStjärna4,5/5

Mitt namn är Katarina Törnkvist och jag arbetar som fastighetsmäklare på Lysekilsmäklarna. Jag har många års erfarenhet av förmedling av både villor, fritidshus och bostadsrätter och jag älskar mitt jobb!

Lysekilsmäklarna är ett oberoende mäklarföretag, helt fristående från bank/ försäkringsbolag, som med stor entusiasm, hög lokalkännedom och med lång erfarenhet förmedlar fastigheter i Lysekils kommun. Lysekilsmäklarna ägs och drivs av mig, Heidi Rönning och fastighetsmäklare Katarina Törnkvist. Vi har båda mångårig erfarenhet, även av att arbeta på en större kedja.

Vi arbetar alltid två fastighetsmäklare med våra objekt för att säkerställa högsta kvalitet, alltid vara tillgängliga för kund för såväl privata som publika visningar. Vi arbetar med kundens bästa för ögonen och väljer alltid kvalitet före kvantitet.

Väldigt roligt, och även ett kvitto på vårt goda och framgångsrika arbete, är att det rikstäckande HEMNET utsåg Lysekilsmäklarna till en av tre finalister i kategorin ”Årets mäklarkontor 2020” i hela Sverige

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Katarina Törnkvist, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Katarina Törnkvist samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Katarina säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Att vara fastighetsmäklare handlar för mig om så mycket mer än att bara förmedla bostäder. Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris oavsett val av mäklare. Slutpriserna säger oss någonting helt annat. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris.

När du ger mig förtroende att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för just dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset. Jag vill att mina kunder skall känna trygghet, få bästa service och bäst betalt! Min målsättning och drivkraft är att mina uppdragsgivare blir så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta.

Det är viktigt att du som säljare känner ett förtroende för mig som mäklare. Jag lämnar gärna referenser på nöjda uppdragsgivare. Läs gärna också vad mina kunder har lämnat för rekommendationer.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Samtliga marknadsföringsinsatser ingår i arvodet, som ex; fotografering (även flygfoto/-film), exklusiva prospekt, traditionell och digital annonsering (ex köpt målgruppsanpassad marknadsföring på Facebook och Instagram). Vi kommer även att annonsera er fastighet på utländska marknader; i Norge (gm finn.no) och på Europeiska marknaden via Lysekilsmäklarnas samarbete med en av Europas största bostads-sajter.

I arvodet ingår också alla nödvändiga moment och dokument som krävs för överlåtelsen och även hjälp med er deklaration av försäljningen nästa år (sk Kapitalvinstberäkning).

Inget förmedlingsarvode/ inga kostnader utgår så länge fastigheten är osåld utan betalas först efter att huset är sålt.

Rekommendationer (4)

Katarina Törnkvist har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 4 omdömen
Marianne E.+6 mån.
Sålde fritidshus i Lysekil

Katarina är en fantastisk bra mäklare, jag är jättenöjd med henne. Effektiv, positiv och genuin intresserad av att hjälpa mig med denna försäljning.

Anette N.+6 mån.
Sålde villa i Lysekil

Katarina var lyhörd, snabb och effektiv. Rekommenderar henne vidare till andra bostadssäljare!

Ann J.+6 mån.
Sålde fritidshus i Lysekil

Med Katarina var det fart och fläkt från första stund och hon visste vad hon ville. Jag rekommenderar gärna Katarina vidare till andra säljare att anlita henne som mäklare.

Helvi L.+6 mån.
Sålde villa i Lysekil

Katarina var verkligen toppen. Effektiv och driven genom hela försäljningen.

Lämna omdöme

Här mäklar Katarina Törnkvist

Katarina jobbar som mäklare i Uddevalla, Lysekil, Orust och Munkedal.

Objekttyper

Katarina förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Katarina erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Katarina

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Katarina

Katarina Törnkvist är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,3/5
LysekilsmäklarnaPolisgatan 1, 453 33 LysekilBrev info@lysekilsmaklarna.seTelefon 0523 - 145 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare