Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Kajsa Kymmer, Mäklare på Stadshem Fastighetsmäkleri

Kajsa
Kymmer
Mäklare på Stadshem Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg

Om Kajsa Kymmer

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kajsa?

Jag är en positiv Göteborgstjej som har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2015. Anlitar ni mig får ni en mäklare med stor kämparglöd som trivs fantastiskt bra med mäklaryrket. Jag är en tävlingsmänniska uti fingerspetsarna och går in för varje försäljning med hög energi, jag vet att en lyckad försäljning med ett högt slutpris nås genom hårt arbete, kommunikation, information och att alltid göra det lilla extra.

Genom hela försäljningsprocessen är jag lyhörd efter alla parters behov, lägger stor vikt vid såväl mjuka som hårda värden, är tillgänglig och påläst. Mitt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med mina kunder och jag är väldigt glad över att vara en av Södermalms mest rekommenderade och anlitade mäklare.

Ha en fortsatt fin dag!

Vad skiljer Kajsa Kymmer från andra mäklare?

Jag tror starkt på att mjuka samt hårda värden spelar roll för att få maximalt betalt. Att kunna erbjuda mina kunder stans finaste presentation är väldigt roligt. Jag samarbetar med väldigt duktiga stylister och fotografer. Då alla affärer är unika vet jag att jag som mäklare måste vara flexibel, påläst och tillgänglig för era köpare. Att fokusera på att köparen känner sig trygg i affären har gjort att jag genom åren säljer till höga slutpriser.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i hela Stockholm med omnejd och är enormt glad över just det, då jag alltid har möjlighet att följa mina kunder och kan handplocka rätt köpare till eran försäljning.
Jag är specialiserad på Södermalm, ett område där jag kan varenda förening och gata utan och innan. Det gör att jag kan sälja in just eran förening och lägenhet på bästa vis, och ge köparna den trygghet som krävs.

Hur marknadsför Kajsa sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför överallt där man behöver synas. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.bosthlm.se, hemnet och exponeras även på ett antal andra bostadssidor. Förutom på webben jobbar vi även med sociala medier och direktmarkandsföring. Eftersom jag säljer mycket i området har jag många kunder att tipsa om eran lägenhet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-10-28.

Kajsa säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Kajsa erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Kajsa Kymmer
är mäklare på

Är du Kajsa Kymmer?
Logga in och redigera din presentation här.