MäklarOfferter
Kajsa Kymmer
BetygStjärna4,5/5
Stadshem Fastighetsmäkleri

Jag är en positiv Göteborgstjej som har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2015. Anlitar ni mig får ni en mäklare med stor kämparglöd som trivs fantastiskt bra med mäklaryrket. Jag är en tävlingsmänniska uti fingerspetsarna och går in för varje försäljning med hög energi, jag vet att en lyckad försäljning med ett högt slutpris nås genom hårt arbete, kommunikation, information och att alltid göra det lilla extra.

Genom hela försäljningsprocessen är jag lyhörd efter alla parters behov, lägger stor vikt vid såväl mjuka som hårda värden, är tillgänglig och påläst. Mitt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med mina kunder och jag är väldigt glad över att vara en av Södermalms mest rekommenderade och anlitade mäklare.

Ha en fortsatt fin dag!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Kajsa Kymmer, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Kajsa Kymmer samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Kajsa säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag tror starkt på att mjuka samt hårda värden spelar roll för att få maximalt betalt. Att kunna erbjuda mina kunder stans finaste presentation är väldigt roligt. Jag samarbetar med väldigt duktiga stylister och fotografer. Då alla affärer är unika vet jag att jag som mäklare måste vara flexibel, påläst och tillgänglig för era köpare. Att fokusera på att köparen känner sig trygg i affären har gjort att jag genom åren säljer till höga slutpriser.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför överallt där man behöver synas. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida, hemnet och exponeras även på ett antal andra bostadssidor. Förutom på webben jobbar vi även med sociala medier och direktmarkandsföring. Eftersom jag säljer mycket i området har jag många kunder att tipsa om eran lägenhet.

Rekommendationer (2)

Kajsa Kymmer har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Catharina W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Kajsa var verkligen duktig och professionell. Alltid tillgänglig för mina frågor och funderingar, jag är jättenöjd.

Jacob N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Det generella intrycket hos Kajsa gillade jag och kommunikationen mellan mig och henne fungerade bra. Rekommenderar henne vidare som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Kajsa Kymmer

Kajsa jobbar som mäklare i Göteborg.

Objekttyper

Kajsa förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Kajsa erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Kajsa

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Kajsa

Kajsa Kymmer är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,8/5
Stadshem FastighetsmäkleriStockholmsgatan 5, Allmänna vägen 13, Eklandagatan 17, GöteborgBrev info@stadshem.seTelefon 031 - 337 85 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare