Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Josef Josefsson, Mäklare på Trygga Fastighetsförmedlingar

Josef
Josefsson
Mäklare på Trygga Fastighetsförmedlingar

5 av 5 i betyg

Om Josef Josefsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josef?

Har fått smeknamnet "rekordmäklaren"
Har sedan jag tagit min registrering som Fastighetsmäklare 2014 slagit många försäljningsrekord och fått många rekommendationer. Det tycker jag är ett bra betyg som visar att min lokala och breda marknadskännedom, höga ambitionsnivå och stora engagemang ger bästa resultat.

Jag är gift och har fyra barn och bor i Klingsberg i Norrköping. Jag har en gedigen och bred erfarenhet av fastighetsförmedling. Jag är målmedveten, social och engagerad. Jag sätter kundens behov främst och min målsättning efter avslutad affär är både nöjda köpare och säljare. Har ett stort nätverk och får de flesta förmedlingsuppdragen genom rekommendationer.
Är verksamma inom följande områden: Bostäder/fritidshus/tomter Kommersiellt; uthyrning/försäljning Utland; uthyrning/försäljning. I dagsläget är jag mest verksamma i Norrköping med omnejd.
Bakgrund

Grundare och kontorsägare på Trygga Fastighetsförmedlingar. Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012. Utbildade mig på Malmö Högskola 2012-2014. Blev registrerad fastighetsmäklare 2014. Har 25 års erfarenhet av att driva egna företag.

Vad skiljer Josef Josefsson från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, e-mejl och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Hur marknadsför Josef sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.trygg-fast.se,fönsterskyltning, Hemnet, m.m
Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden på Sociala Medier så som Facebook, Instagram, YouTube och Linked In samt i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad,


Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Vi gör även film med drönare om så önskas.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

Josef säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Hedemora
 • Hultsfred
 • Norrköping
 • Söderköping
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Josef erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
JOSEFS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Josef Josefsson
är mäklare på

Är du Josef Josefsson?
Logga in och redigera din presentation här.