Jonatan Wennberg, Mäklare på HusmanHagberg Torslanda & Öckerö

Jonatan Wennberg Mäklare på HusmanHagberg

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonatan?

Jag är verksam fastighetsmäklare och driver kontoret i Torslanda - Öckerö.
Jag är positiv, driven och engagerad ung man med båda fötterna på jorden. Har mina rötter i Borgholm på Öland. Med sina 3000 invånare så värderar man långsiktiga relationer högt och detta är något jag vill ta med mig till mitt yrke som fastighetsmäklare. Idag förmedlar jag tomter och bostäder runt om i underbara Torslanda. Att köpa eller sälja bostad är ofta den största affären man gör i sitt liv och att få vara en del av det tycker jag är motiverande. Att du känner dig trygg genom hela processen är av största vikt för mig. Att svara på frågor och ge vägledning om hur just din försäljning på ska ske på bästa sätt för att få ut bästa möjliga pris. God mat, träning och vänner är naturliga delar av min fritid. Att laga mat är något jag tycker är extra kul, mest för den kreativa delen av det samt avsmakningsbiten såklart! Väljer ni mig som mäklare så vill jag gärna bevisa att jag kan överträffa era förväntningar!

Vad skiljer Jonatan Wennberg från andra mäklare?

Jag värdesätter kundrelationen högt och trivs bäst i ett ömsesidigt uppdrag där vi jobbar mot ett mål tillsammans. Jag är alltid tillgänglig på telefon, sitter du och grubblar över något en lördagskväll så tveka inte att ringa, jag kommer svara.
Jag är expert på både villor och bostadsrätter vilket ger mig bred kunskap inom området. Ofta träffar jag kunder som antingen bor i lägenhet och vill till en villa, då kan jag lätt hjälpa till med min köpmäklartjänst. Detta underlättar kundens arbeta att hitta sin nya drömbostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jag jobbat några år i Torslanda så kan jag områdena väldigt bra och vet vilken typ av bostad som ska säljas när och hur.
Efter möten med banker och stadsutvecklare så tror dem att Torslanda är den delen av Göteborg som kommer utvecklas mest inom en 10 års period. Detta kommer gynna bostadsmarknaden ännu mer i Torslanda!

Hur marknadsför Jonatan sina bostadsförsäljningar?

Allt beror på vilket objekt det handlar om. Detta är inte alltid samma, då ibland bostaden kräver en mer diskret försäljning och ibland tvärt om.
Ibland kan det handla om att kunden inte vill synas utåt, då får jag ta hänsyn till det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-08.

JONATAN SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Göteborg
 • Uddevalla
 • Öckerö
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
JONATAN ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonatan har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonatan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonatan

JONATAN JOBBAR PÅ

Är du Jonatan Wennberg?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis