MäklarOfferter

Johan Slättberg

Mäklare på HusmanHagberg

Johan Slättberg
HusmanHagberg

Hej. Jag heter Johan Slättberg, Under mina drygt 30 år som mäklare i Göteborg, varav 10 år som ägare och franchisetagare till kontoren i Väster och på Hisingen har jag varit med om att göra bostadsaffärer på många olika marknader. Nya förutsättningar ställer högre krav på att mäklaren är steget före och vet hur man tacklar den nya situationen för att på bästa sätt kunna uppnå en lyckad bostadsförsäljning. Min framgång och långa erfarenhet av olika typer av bostadsförsäljningar, har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att på ett tryggt och säkert sätt medla mellan olika parters intressen och finna den bästa möjliga lösningen för att driva affären framåt. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje affär för att vi ska nå det högsta möjliga slutpriset och att parterna skall få en trygg resa utan några problem efteråt. Vill du diskutera boende kom in på en kopp kaffe eller slå en signal.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Johan Slättberg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Johan Slättberg samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Johan säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Min framgång och över 40-år långa erfarenhet av olika typer av bostadsförsäljningar, har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att på ett tryggt och säkert sätt medla mellan olika parters intressen och finna den bästa möjliga lösningen för att driva affären framåt. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje affär för att vi ska nå det högsta möjliga slutpriset och att parterna skall få en trygg resa utan några problem efteråt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen av våra bostäder sker på ett antal digitala medier där de viktigaste är Hemnet samt olika sociala medier som facebook och instagram, bostaden kommer vidare att synas på vår egen hemsida samt via våra övriga kontor i Sverige samt via våra samarbetsbanker, allt för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Vi anser att om vi täcker alla marknadsföringskanaler behöver ni aldrig tvivla på om ett högre pris kunnat uppnås. Vi gör inget avkall på våra satsningar.

Rekommendationer (0)

Johan har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Johan som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Johan Slättberg

Johan jobbar som mäklare i Göteborg och Kungsbacka.

Objekttyper

Johan förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Johan erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Johan

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Johan

Johan Slättberg är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

HusmanHagberg Göteborg Väster & Sydväst
HusmanHagberg Göteborg Väster & SydvästLångedragsvägen 48, 426 71 Västra FrölundaBrev goteborg-vaster@husmanhagberg.seTelefon 031 - 47 47 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare