Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Johan Slättberg, Mäklare på HusmanHagberg

Johan
Slättberg
Mäklare på HusmanHagberg

Om Johan Slättberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johan?

Hej. Jag heter Johan Slättberg, Under mina drygt 30 år som mäklare i Göteborg, varav 10 år som ägare och franchisetagare till kontoren i Väster och på Hisingen har jag varit med om att göra bostadsaffärer på många olika marknader. Nya förutsättningar ställer högre krav på att mäklaren är steget före och vet hur man tacklar den nya situationen för att på bästa sätt kunna uppnå en lyckad bostadsförsäljning. Min framgång och långa erfarenhet av olika typer av bostadsförsäljningar, har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att på ett tryggt och säkert sätt medla mellan olika parters intressen och finna den bästa möjliga lösningen för att driva affären framåt. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje affär för att vi ska nå det högsta möjliga slutpriset och att parterna skall få en trygg resa utan några problem efteråt. Vill du diskutera boende kom in på en kopp kaffe eller slå en signal.

Vad skiljer Johan Slättberg från andra mäklare?

Min framgång och över 30-år långa erfarenhet av olika typer av bostadsförsäljningar, har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att på ett tryggt och säkert sätt medla mellan olika parters intressen och finna den bästa möjliga lösningen för att driva affären framåt. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje affär för att vi ska nå det högsta möjliga slutpriset och att parterna skall få en trygg resa utan några problem efteråt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag Älskar och lever i Västra Göteborg och jobbat här i över 30 år. med min långa erfarenhet av området känner jag till områdets alla fördelar och vad som efterfrågas av våra köpare och säljare.

Hur marknadsför Johan sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen av våra bostäder sker på ett antal digitala medier där de viktigaste är Hemnet samt olika sociala medier som facebook och instagram, bostaden kommer vidare att synas på vår egen hemsida samt via våra övriga kontor i Sverige samt via våra samarbetsbanker, allt för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Vi anser att om vi täcker alla marknadsföringskanaler behöver ni aldrig tvivla på om ett högre pris kunnat uppnås. Vi gör inget avkall på våra satsningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-02-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Johan säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Johan erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Johan Slättberg
är mäklare på

Är du Johan Slättberg?
Logga in och redigera din presentation här.