MäklarOfferter
Johan Karlsson
BetygStjärna4/5
Svensk Fastighetsförmedling

Jag är en tävlingsmänniska och vill alltid prestera på topp! För mig är det viktigt att skapa en trygg och smidig affär för såväl säljare som köpare. Med mitt engagemang och mina höga krav på mig själv vill jag att du som säljare ska bli 100% nöjd. Vill du ha en mäklare som säjer din bostad och inte bara visar den, jobbar med hög kvalitet och ett stort driv för affären, slå mig en signal!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Johan Karlsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Johan Karlsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Johan säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

En bostadsaffär är en av de störta affärerna i ditt liv, så se till att välja en mäklare du känner dig trygg med. Jag lovar att göra allt för att du ska få så bra betalt som möjligt i en affär som är trygg och smidig. Varje projekt är unikt och tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för att få ett så bra resultat som möjligt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

På Hemnet syns alla bostäder, självklart även din bostad som vi säljer. Vi på Svensk Fastighetsförmedlig har vår unika marknadsföring som ingår. Vi köper riktad annonsering på sociala medier och hemsidor, vi har drönarfilm på bostäder som skall säljas för att visa omgivningarna och läget, det ingår alltid hjälp med styling och givetvis har vi en proffsfotograf som tar bilderna.

Vi lägger även ut er bostad på vår egna Facebooksida Svensk fastighetsförmedling Vänersborg. Vi har även vårt stora spekulantregister där våra kunder har lagt in önskemål om vad de söker för boende, dessa kunder får ett mejl med en länk till ert boende och en inbjudan till visning. Vi lägger ut ert boende även på Svensk Fastighetsförmedlings egna hemsida.

Rekommendationer (1)

Johan Karlsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4 / 5Baserat på 2 omdömen
Inger T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Vänersborg

Johan gav ett mycket fint och trevligt bemötande. Han är in-lyssnande och ser till kundens behov och han var inte så "säljig", vilket vi uppskattade. Vi rekommenderar honom alla dagar i veckan till andra säljare att anlita honom som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Johan Karlsson

Johan jobbar som mäklare i Vänersborg.

Objekttyper

Johan förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Johan erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Johan

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Johan

Johan Karlsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
Stjärna4,4/5
Svensk Fastighetsförmedling VänersborgEdsgatan 6B, 462 34 VänersborgBrev sf.vanersborg@svenskfast.seTelefon 0521 - 655 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare