MäklarOfferter

Joakim Ohlsson

Mäklare på Bjurfors

Joakim Ohlsson
BetygStjärna5/5
Bjurfors

Mitt driv och engagemang i varje affär som jag tror kommer från en bakgrund som ishockeyspelare på elitnivå, där man lär sig att arbeta målmedvetet över tid för att uppnå sina målsättningar. Jag trivs fantastiskt bra i området och i och med att jag själv bott här har jag en unik lokalkännedom och kan områdets alla fördelar. Detta tillsammans med lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Liljeholmen och Hägersten ger alla förutsättningar till en lyckad försäljning där både köpare och säljares förväntningar överträffas.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Joakim Ohlsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Joakim Ohlsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Joakim säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Som person är jag resultatdriven vilket märks på mitt driv och engagemang i varje affär. Jag älskar tävlingsmomentet och möjligheten att genom min prestation kunna påverka resultatet, dvs försäljningspriset. Lika roligt är mötet med nya människor och chansen att överträffa mina kunders förväntningar. Jag lägger stor vikt vid att göra det där lilla extra som skapar nöjda säljare och köpare som gärna anlitar mig igen och rekommenderar mig till sina vänner och bekanta.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Ett brett och starkt marknadsförningspaket med annonser på vår hemsida Hemnet.se samt inte minst vårt stora kundregister. Vi annonserar även via Facebook och Instagram till köpta målgrupper (dvs din annons syns i flödet hos personer med lämplig demografi, inkomst eller som helt enkelt sökt på bostäder som motsvarar din). Jag lägger stor vikt vid styling, fotografering och objektsbeskrivning av bostaden. Jag jobbar alltid med samma fotograf, för att säkerställa att bilderna håller högsta kvalitet och förmedlar rätt känsla. Objektsbeskrivningen trycks även på tjockt präglat papper som ger en lyxig “magasinkänsla”. Jag vill att samma känsla som infinner sig på visningen ska följa med spekulanterna hem.

Rekommendationer (5)

Joakim Ohlsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Laura D.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hägersten

Joakim var oerhört proffsig, förtroendeingivande och fanns hela tiden tillgänglig. Jag skulle använda honom igen vid en ny försäljning och rekommenderar verkligen honom vidare till andra bostadssäljare!

Janina I.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Joakim var trevlig och vi rekommenderar honom som mäklare!

Ken H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Återkopplingen som Joakim hade var väldigt bra. Jag är nöjd med valet av mäklare och rekommenderar honom!

Lars E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Liljeholmen

Joakim var tillmötesgående och hade stor kunskap. Han gjorde ett bra jobb.

Lämna omdöme

Här mäklar Joakim Ohlsson

Joakim jobbar som mäklare i Hägersten, Liljeholmen, Aspudden, Midsommarkransen, Västertorp, Hägerstensåsen, Herrängen och Västberga.

Objekttyper

Joakim förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Joakim erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Joakim

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Joakim

Joakim Ohlsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Stjärna5/5
Bjurfors Liljeholmen & HägerstenÅrstaängsvägen 21 B, 117 43 StockholmBrev liljeholmenhagersten@bjurfors.seTelefon 08 - 520 261 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare