Jessika Nilsson, Mäklare på Bostad&Co

Jessika
Nilsson
Mäklare på Bostad&Co

Om Jessika Nilsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessika?

Man ska anlita Bostad&Co när man vill ha ett 100%igt engagemang, hög köpeskilling och bred kompetens. Vi skräddarsyr din förmedling efter dina önskemål och behov och finns här som ditt bollplank hela vägen, från första tanke till långt efter inflytt! Vi börjar med en kostnadsfri värdering och rådgivning! Välkomna!

Vad skiljer Jessika Nilsson från andra mäklare?

Jag skiljer mig från andra genom att fokusera på marknadsföringen! Just nu är det mitt huvudfokus, även om jag är registrerad mäklare och tar uppdrag efter förfrågan.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att bo i Halmstad är att bo i ett semesterparadis, året om! Här trivs jag tillsammans med 100 000 andra! Inflyttningen är positiv och det är inte så konstigt. Här finns hav, skog och natur, en mysig stadskärna, ett par större handelsområden, en väl fungerande kollektivtrafik, välmående närbutiker och mysiga skolor. Halmstad när ett starkt engagemang i en rad frågor och många upplevelseinriktade aktiviteter, det finns en rad smultronställen och goa företagare som vi kan tipsa om!

Halmstad är en attraktiv stad med en stark bostadsmarknad.

Hur marknadsför Jessika sina bostadsförsäljningar?

Jag brinner för marknadsföring och bostadsförmedlingar och jobbar hårt för att rikta uppmärksamheten åt vårt håll. Jag har tillgång till den senaste tekniken och de bästa mäklarna - det hjälper ju! Vi finns i flertalet sociala medier, i en rad lokala nätverk och på alla marknadsplatser på nätet. Vi har ett gott renommé och ögonen på oss. För mig är alla bostäder guldkornen för de som bor och vill bo där - därför annonseras alla bostäder på samma ställen. Däremot behöver olika bostäder visas upp lite på olika sätt, och då anpassar vi det! Jag är visuell och älskar att vi jobbar med hjärtat i basen av allt vi gör på vårt kontor! Det gör att säljare, intressenter och köpare alltid står i fokus för det vi gör - inte vi!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-29.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jessika säljer
Objekttyper
På följande platser
  • Falkenberg
  • Halmstad
  • Laholm
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Jessika erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JESSIKAS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jessika Nilsson
är mäklare på

Är du Jessika Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.