Jessica Heinegren, Mäklare på Valvet Mäklarfirma i Helsingborg

Jessica
Heinegren
Mäklare på Valvet Mäklarfirma

Om Jessica Heinegren

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Jag har arbetat på Valvet sedan 2007 och älskar mitt jobb! Jag gör alltid mitt yttersta för att varje affär ska bli så lyckad som möjligt och lägger ner den tid som krävs för att nå dit!

Att sälja sin bostad kan vara en av de viktigaste affärer man gör i livet. Ni som är våra kunder, har valt oss med omsorg. Ni är medvetna och ställer höga krav på oss och vårt arbete. Det är bra tycker vi, eftersom det får oss att vilja vara bäst på det vi gör. Hos Valvet arbetar därför bara medarbetare som vill leverera premiumkvalitet i allt vi gör. Det förtroende vi får av er är vi stolta över och vi tänker förvalta det väl.

Vad skiljer Jessica Heinegren från andra mäklare?

Varje affär är unik och eftersom vi är en oberoende mäklare (dvs inte tillhör en större kedja) har vi möjlighet att skräddarsy vårt erbjudande så att det passar just dina behov. Valvets oberoende ställning gör att vi väljer vart vi vill lägga vår tid och kraft. Det är ett aktivt beslut att vi inte lägger vår tid på att göra kostnadsfria bostadsvärderingar, utan ägnar all vår tid och fulla fokus på de uppdrag vi har åtagit oss. På Valvet jobbar vi sällan eller aldrig med öppna visningar. Eftersom vi vill vara säkra på att ha full kontroll över visningsprocessen föredrar vi unika visningar för enskilda sällskap. Vi vill vara säkra på att kunna visa varje bostad på ett lugnt, metodiskt och noggrant sätt och vara säkra på att alla kunder får den information de behöver. Vår vision är att allt vi gör, ska göras med premiumkvalitet. Vi är stolta över vårt varumärke och sätter prestige i att leverera det vi lovar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar med villor och bostadsrätter på Tågaborg, Norr, Norra Hamnen, Centrum och Olympia.

Att känna till ett område riktigt bra är väsentligt för att lyckas med en bostadsaffär. Därför jobbar vi med att varje mäklare har sitt/sina utvalda områden. Ingen kan vara bäst på allt men vår filosofi är att alla våra mäklare ska bli bäst på sitt område. Valvet har sedan starten haft en tydlig positionering på marknaden och alltid fokuserat på unika bostäder i kustnära område – så är det även idag och kommer vara så i framtiden. Det är dessa områden och bostäder vi kan bäst och det är här vi verkligen kan göra skillnad.

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

Din mäklare och Valvets marknadsavdelning gör en analys av vilken strategi och vilka plattformar som är bäst för just din bostad. Först och främst matchar vi den mot vårt interna register där vi har aktuella, köpklara kunder för rätt område som mäklaren har en aktiv och personlig dialog med.

Idag sker den största exponeringen av alla bostäder naturligt på Hemnet som har 3 miljoner unika besökare i veckan. Vi har dessutom en egen webbsida, valvet.se som lockar många unika besökare, dvs kunder som går direkt in på valvet.se och inte via Hemnet. Dagligen uppdaterar vi alla våra sociala kanaler med relevant innehåll där vi vet att vi når rätt målgrupp till varje bostad.

Vi syns även i lokal media och i Valvets egna magasin ”Veranda” som 3 ggr om året går ut i 17 000 ex till strategiskt valda adresser.

Vi gör även annonsutskick med vårt annonsmagasin Bodrömmar och andra riktade DR.

När du säljer din bostad med Valvet kan du vara säker på att vi når de kunder som är potentiella köpare till din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-12.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jessica säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Jessica erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Jessica Heinegren
är mäklare på

Är du Jessica Heinegren?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis