MäklarOfferter

Jessica Heinegren

Mäklare på Valvet Mäklarfirma

Jessica Heinegren
Valvet Mäklarfirma

Jag har arbetat på Valvet sedan 2007 och älskar mitt jobb! Jag gör alltid mitt yttersta för att varje affär ska bli så lyckad som möjligt och lägger ner den tid som krävs för att nå dit!

Att sälja sin bostad kan vara en av de viktigaste affärer man gör i livet. Ni som är våra kunder, har valt oss med omsorg. Ni är medvetna och ställer höga krav på oss och vårt arbete. Det är bra tycker vi, eftersom det får oss att vilja vara bäst på det vi gör. Hos Valvet arbetar därför bara medarbetare som vill leverera premiumkvalitet i allt vi gör. Det förtroende vi får av er är vi stolta över och vi tänker förvalta det väl.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jessica Heinegren, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jessica Heinegren samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jessica säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Varje affär är unik och eftersom vi är en oberoende mäklare (dvs inte tillhör en större kedja) har vi möjlighet att skräddarsy vårt erbjudande så att det passar just dina behov. Valvets oberoende ställning gör att vi väljer vart vi vill lägga vår tid och kraft. Det är ett aktivt beslut att vi inte lägger vår tid på att göra kostnadsfria bostadsvärderingar, utan ägnar all vår tid och fulla fokus på de uppdrag vi har åtagit oss. På Valvet jobbar vi sällan eller aldrig med öppna visningar. Eftersom vi vill vara säkra på att ha full kontroll över visningsprocessen föredrar vi unika visningar för enskilda sällskap. Vi vill vara säkra på att kunna visa varje bostad på ett lugnt, metodiskt och noggrant sätt och vara säkra på att alla kunder får den information de behöver. Vår vision är att allt vi gör, ska göras med premiumkvalitet. Vi är stolta över vårt varumärke och sätter prestige i att leverera det vi lovar.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Din mäklare och Valvets marknadsavdelning gör en analys av vilken strategi och vilka plattformar som är bäst för just din bostad. Först och främst matchar vi den mot vårt interna register där vi har aktuella, köpklara kunder för rätt område som mäklaren har en aktiv och personlig dialog med.

Idag sker den största exponeringen av alla bostäder naturligt på Hemnet som har 3 miljoner unika besökare i veckan. Vi har dessutom en egen webbsida, valvet.se som lockar många unika besökare, dvs kunder som går direkt in på valvet.se och inte via Hemnet. Dagligen uppdaterar vi alla våra sociala kanaler med relevant innehåll där vi vet att vi når rätt målgrupp till varje bostad.

Vi syns även i lokal media och i Valvets egna magasin ”Veranda” som 3 ggr om året går ut i 17 000 ex till strategiskt valda adresser.

Vi gör även annonsutskick med vårt annonsmagasin Bodrömmar och andra riktade DR.

När du säljer din bostad med Valvet kan du vara säker på att vi når de kunder som är potentiella köpare till din bostad.

Rekommendationer (0)

Jessica har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Jessica som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Jessica Heinegren

Jessica jobbar som mäklare i Helsingborg.

Objekttyper

Jessica förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jessica erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jessica

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jessica

Jessica Heinegren är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Valvet Mäklarfirma i HelsingborgKajpromenaden 21, 252 67 HelsinborgBrev valvet@valvet.seTelefon 042 - 12 16 16
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare