Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Heidi Rönning, Mäklare på Lysekilsmäklarna

Heidi
Rönning
Mäklare på Lysekilsmäklarna

3,5 av 5 i betyg

Om Heidi Rönning

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Heidi?

Mitt namn är Heidi Rönning och jag arbetar som fastighetsmäklare på Lysekilsmäklarna. Jag har många års erfarenhet av förmedling av både villor, fritidshus och bostadsrätter och jag älskar mitt jobb!

Lysekilsmäklarna är ett oberoende mäklarföretag, helt fristående från bank/ försäkringsbolag, som med stor entusiasm, hög lokalkännedom och med lång erfarenhet förmedlar fastigheter i Lysekils kommun. Lysekilsmäklarna ägs och drivs av mig, Heidi Rönning och fastighetsmäklare Katarina Törnkvist. Vi har båda mångårig erfarenhet, även av att arbeta på en större kedja.

Vi arbetar alltid två fastighetsmäklare med våra objekt för att säkerställa högsta kvalitet, alltid vara tillgängliga för kund för såväl privata som publika visningar. Vi arbetar med kundens bästa för ögonen och väljer alltid kvalitet före kvantitet.

Väldigt roligt, och även ett kvitto på vårt goda och framgångsrika arbete, är att det rikstäckande HEMNET utsåg Lysekilsmäklarna till en av tre finalister i kategorin ”Årets mäklarkontor 2020” i hela Sverige.

Vad skiljer Heidi Rönning från andra mäklare?

Att vara fastighetsmäklare handlar för mig om så mycket mer än att bara förmedla bostäder. Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris oavsett val av mäklare. Slutpriserna säger oss någonting helt annat. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris.

När du ger mig förtroende att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för just dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset. Jag vill att mina kunder skall känna trygghet, få bästa service och bäst betalt! Min målsättning och drivkraft är att mina uppdragsgivare blir så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta.

Det är viktigt att du som säljare känner ett förtroende för mig som mäklare. Jag lämnar gärna referenser på nöjda uppdragsgivare. Läs gärna också vad mina kunder har lämnat för rekommendationer.

Hur marknadsför Heidi sina bostadsförsäljningar?

Samtliga marknadsföringsinsatser ingår i arvodet, som ex; fotografering (även flygfoto/-film), exklusiva prospekt, traditionell och digital annonsering (ex köpt målgruppsanpassad marknadsföring på Facebook och Instagram). Vi kommer även att annonsera er fastighet på utländska marknader; i Norge (gm finn.no) och på Europeiska marknaden via Lysekilsmäklarnas samarbete med en av Europas största bostads-sajter.

I arvodet ingår också alla nödvändiga moment och dokument som krävs för överlåtelsen och även hjälp med er deklaration av försäljningen nästa år (sk Kapitalvinstberäkning).

Inget förmedlingsarvode/ inga kostnader utgår så länge fastigheten är osåld utan betalas först efter att huset är sålt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-02-21.

Heidi säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Villor
På följande platser
  • Lysekil
  • Munkedal
  • Uddevalla
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Heidi erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Heidi Rönning
är mäklare på

Är du Heidi Rönning?
Logga in och redigera din presentation här.