MäklarOfferter
Frida Urciuoli
BetygStjärna5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Med struktur, tydlighet, stort engagemang och driv ser jag till att vi når vårt slutmål tillsammans. Min strävan är att du som kund ska bli så nöjd med mitt arbete att jag inte bara är det självklara valet av mäklare nästa gång du ska flytta, utan att du också rekommenderar mig till din familj och dina vänner.
Naturligtvis vågar jag inte förlita mig på att vi ska ha tur i försäljningsprocessen. Därför kommer jag att, med hjälp av mitt driv, hårda arbete, vår goda kommunikation och en väl utarbetad metod, se till att vi inte lämnar något åt slumpen. Jag vill att du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Frida Urciuoli, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Frida Urciuoli samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Frida säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag jobbar hårt genom hela försäljningsprocessen för att du som kund ska bli nöjd, inte bara med vårt samarbete, utan även med slutpriset. I din försäljning lägger jag ner många timmars arbete och hela mitt hjärta, allt för att maximera förutsättningarna för din affär. Mitt genuina intresse för människor och kommunikation ger mig goda förutsättningar att verkligen nå fram till de personer som är intresserade av din bostad. Jag är dessutom van att uttrycka mig på andra språk och talar flytande engelska, italienska och spanska.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen av din bostad påbörjar jag redan långt innan annonsen publiceras på internet. Jag använder vårt spekulantregister för att rekrytera spekulanter samt bjuder in de spekulanter som varit på visningar av liknande bostäder. På detta sätt har vi redan när vi går ut på Hemnet samlat på oss intressenter och ligger på detta sätt steget före. Som komplement till annonsering på alla de stora bostadsportalerna samt lokal marknadsföring satsar vi väldigt mycket på att få din bostad att synas på sociala medier.

Rekommendationer (5)

Frida Urciuoli har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Agnes F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hammarbyhöjden

Jag kände att jag verkligen kunde lita på Frida som skötte min försäljning men ett engagemang. Frida är bra på att hålla kontakt och jag är väldigt nöjd. Rekommenderar henne!

Ida S.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Hässelby

Frida Urciuoli var noggrann och snabb. Försäljningen skötte hon bra och jag blev nöjd med slutpris och allt! Jag rekommenderar Frida som mäklare till andra bostadssäljare.

Tomas L.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Kungsängen

Stort TACK till Frida Asplund Urciuoli på Erik Olsson! Hon var duktig, engagerad och proffsig. Väldigt förtroendeingivande och hade bra förberedelser. Rekommenderar henne varmt.

Anette L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Spånga

Frida är påläst och otroligt duktig i alla kategorier. Kände mig trygg från start till mål . Rekommenderar Frida till alla som vill ha en bra trygg försäljning.

Lämna omdöme

Här mäklar Frida Urciuoli

Frida jobbar som mäklare Södermalm, Haninge, Hässelby, Solberga, Bromsten, Solhem, Tensta, Sundby, Flysta och Lunda.

Objekttyper

Frida förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Frida erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Frida förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Frida

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Frida

Frida Urciuoli är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Erik Olsson Södermalm & Hammarby Sjöstad
Stjärna4,6/5
Erik Olsson Södermalm & Hammarby SjöstadHammarby Allé 33, 120 33 StockholmBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare