MäklarOfferter
Fredrik Jöngren
BetygStjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

För mig är det viktigt att kunden är 100 % nöjd. Jag vill alltid leverera en tjänst med hög kvalitet och mitt mål är att kunden både ska vara nöjd med mitt arbete, nöjd med slutpriset och vilja rekommendera mig vidare. I princip alla mina försäljningar kommer från tidigare kunder som har rekommenderat mig eller så har de varit på en visning och sett hur jag arbetar. Just visningen är en viktig del i mäklarens arbete - jag är alltid påläst, skapar trygghet för spekulanterna och är extremt tillgänglig på telefon och e-post. Mina kunder upplever att jag har ett stort engagemang och är bra att på att stänga affärerna till ett bra slutpris. Jag tror detta är den stora anledningen till att många av mina kunder är återkommande eller har blivit rekommenderade att anlita mig. Det är också viktigt för mig att även köparen känner sig nöjd. En nöjd köpare leder ofta till en smidigare affär och mindre problem efteråt. Anlitar ni mig så kommer ni få en engagerad mäklare som gör allt för att överträffa era förväntningar.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Fredrik Jöngren, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Fredrik Jöngren samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Fredrik säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har arbetat som mäklare i 14 år och är uppvuxen i kommunen och kan Roslagen utan och innan. Jag vet var matbutiker, skolor, bussar och badplatser ligger. Tack vare min långa erfarenhet har jag stor kunskap om både juridik, försäljning och om fastigheter/bostadsrätter. Kunskap skapar trygghet för era spekulanter vilket avspeglar sig i ett högre slutpris och fler gjorda affärer. Jag är mån om att vara påläst på varje försäljningsobjekt oavsett om det är en bostadsrätt, villa, gård, skogsfastighet eller tomt. Jag skulle säga att den stora skillnaden är mina visningar samt min tillgänglighet och förmågan att knyta ihop affärerna. Dessa tre parametrar tillsammans med kunskap är de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare.

Jag är född och uppvuxen i Roslagen. Har arbetat som fastighetsmäklare i 14 år och säljer allt ifrån bostadsrätter, fritidshus, villor, sjöställen och gårdar. Jag är en extremt driven och engagerad fastighetsmäklare och sätter alltid kunden i fokus. Jag älskar att träffa nya människor och överträffa mina kunders förväntningar. Jag är väldigt mån om att ha nöjda och återkommande kunder. I princip alla mina försäljningar är rekommendationer från tidigare kunder. För mig är det viktigt att alla känner sig nöjda i sin bostadsaffär, både köpare och säljare.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss på vår hemsida, Hemnet m.fl. och Sociala medier. Jag kontaktar också alla i vårt spekulantregister som söker liknande bostad samt de spekulanter jag har träffat senaste tiden på liknande visningar/objekt. Kontakta gärna mig för att mer ingående berätta om våra marknadsföringstjänster.

Rekommendationer (5)

Fredrik Jöngren har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Sofia L.2 v.
Sålde bostadsrätt i Norrtälje

Fredrik ordnade med en bra försäljning.

Yvonne L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrtälje

Jag är otroligt nöjd med Fredrik. Jag fick stort förtroende för honom på en gång. Han är en proaktiv mäklare som tar tag i saker. Jag fick mer hjälp än jag kunde ha önskat mig.

Frida S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrtälje

Fredrik är en väldigt bra mäklare som jag varmt rekommenderar. Kunnig och trygg mäklare.

Simon H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrtälje

Fredrik är toppen som mäklare, jag har använt honom flera gånger vid försäljning och han är pålitlig och trygg att använda som mäklare. Nöjd!

Lämna omdöme

Här mäklar Fredrik Jöngren

Fredrik jobbar som mäklare i Norrtälje.

Objekttyper

Fredrik förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Fredrik erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Fredrik

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Fredrik

Fredrik Jöngren är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje & Roslagen
Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje & RoslagenStora Brogatan 7, 761 30 NorrtäljeBrev roslagen@lansfast.seTelefon 0176 - 100 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare