MäklarOfferter

Fredrik Brunned

Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Fredrik Brunned
BetygStjärna4/5
Svensk Fastighetsförmedling

Redan efter första säljrekordet som liten visste jag att detta är vad jag ska hålla på med. För att du som kund ska få den bästa förutsättningen för en lyckad bostadsförsäljning krävs det en djup förståelse för just din boendesituation Jag som mäklare lämnar aldrig något åt slumpen, utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för just din försäljning vilket kommer visas på slutpriset.

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.

Anlitar du mig som din mäklare kan jag garantera ett driv och en målmedvetenhet som är svår att hitta någon annan stans.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Fredrik Brunned, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Fredrik Brunned samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Fredrik säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är att Svensk Fastighetsförmedling erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vår kedja består av samverkande experter på det lokala boendet. Vi drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.
Kontakta mig så berättar jag gärna mer om vidden av att välja rätt mäklare.

Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av tillgänglighet, driv och stark kompetens till att hantera förhandlingslägen.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt i alla de vedertagna kanalerna så som tex vår hemsida, skyltfönster och hemnet. Men också genom skräddarsydda kampanjer på sociala medier som tex instagram, google och Facebook.

Utöver detta så marknadsförs den direkt mot Svensk Fastighetsförmedlings rikstäckande spekulantregister och framförallt mitt egna dagsaktuella spekulantregister där jag personligen tar kontakt med aktiva spekulanter som jag vet säker efter just din typ av lägenhet.

Sammanfattningsvis så marknadsför jag objektet i noga utvalda kanaler och jag gör det med skräddarsydda kampanjer, aktiviteter och verktyg för just din försäljning. Allt för att bästa möjliga resultat ska uppnås.

Hör av dig till mig så börjar vi planera för nästa framgång. En lyckad försäljning är ingen slump, den är planerad!

Rekommendationer (1)

Fredrik Brunned har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4 / 5Baserat på 2 omdömen
Magnus T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Vasastan

Fredrik Brunned är en skötsam mäklare. Försäljningen skötte han bra, det var raka puckar samt ordning och reda! Kan absolut rekommendera Fredrik till andra bostadssäljare. Nöjd!

Lämna omdöme

Här mäklar Fredrik Brunned

Fredrik jobbar som mäklare Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Gärdet och Norrmalm.

Objekttyper

Fredrik förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Fredrik erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Fredrik

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Fredrik

Fredrik Brunned är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Vasastan & Gamla Stan
Stjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling Vasastan & Gamla StanKarlbergsvägen 41, 113 37 StockholmBrev sf.vasastan@svenskfast.seTelefon 08 - 545 422 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare