Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fredrik Brunned, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan & Gamla Stan

Fredrik
Brunned
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

3 av 5 i betyg

Om Fredrik Brunned

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fredrik?

Redan efter första säljrekordet som liten visste jag att detta är vad jag ska hålla på med. För att du som kund ska få den bästa förutsättningen för en lyckad bostadsförsäljning krävs det en djup förståelse för just din boendesituation Jag som mäklare lämnar aldrig något åt slumpen, utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för just din försäljning vilket kommer visas på slutpriset.

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.

Anlitar du mig som din mäklare kan jag garantera ett driv och en målmedvetenhet som är svår att hitta någon annan stans.

Vad skiljer Fredrik Brunned från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är att Svensk Fastighetsförmedling erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vår kedja består av samverkande experter på det lokala boendet. Vi drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.
Kontakta mig så berättar jag gärna mer om vidden av att välja rätt mäklare.

Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av tillgänglighet, driv och stark kompetens till att hantera förhandlingslägen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vasastan är en snabb, krävande och attraktiv marknad med de högsta slutpriserna i Sverige. Att alltid vara på tårna och att jobba med högt ställda förväntningar både från säljare och köpare motiverar mig och gör att jag alltid går till jobbet med ett leende på läpparna.
Att dessutom få jobba på Svensk Fastighetsförmedling som erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer ger en oslagbar kombination för att alltid leverera en så komplett tjänst som möjligt.
Kontakta mig så berättar jag gärna mer om vidden av att välja rätt mäklare.

Hur marknadsför Fredrik sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt i alla de vedertagna kanalerna så som tex vår hemsida, skyltfönster och hemnet. Men också genom skräddarsydda kampanjer på sociala medier som tex instagram, google och Facebook.

Utöver detta så marknadsförs den direkt mot Svensk Fastighetsförmedlings rikstäckande spekulantregister och framförallt mitt egna dagsaktuella spekulantregister där jag personligen tar kontakt med aktiva spekulanter som jag vet säker efter just din typ av lägenhet.

Sammanfattningsvis så marknadsför jag objektet i noga utvalda kanaler och jag gör det med skräddarsydda kampanjer, aktiviteter och verktyg för just din försäljning. Allt för att bästa möjliga resultat ska uppnås.

Hör av dig till mig så börjar vi planera för nästa framgång. En lyckad försäljning är ingen slump, den är planerad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-17.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Fredrik säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Fredrik erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fredrik Brunned
är mäklare på

Är du Fredrik Brunned?
Logga in och redigera din presentation här.