Fabian Hedlund, Mäklare på Jurist- & Mäklarfirma Mustonen

Fabian
Hedlund
Mäklare på Jurist- & Mäklarfirma Mustonen

5 av 5 i betyg
Visa Fabians rekommendationer

Om Fabian Hedlund

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fabian?

Vill du ha en seriös aktör som vet vad han sysslar med?
Vill du ha en mäklare som ger allt för din bostadsförsäljning?
Vill du ha rätt pris för ditt hus eller din bostadsrätt?

Om svaret på dessa tre frågor är JA är du varmt välkommen att höra av dig till mig!

Vad skiljer Fabian Hedlund från andra mäklare?

Jag arbetar hos Jurist & Mäklare Mustonen med juridisk bakgrund inom områdena familjerätt, arvsrätt, fastighetsrätt och skatterätt. Detta gör att både säljare och köpare kan känna sig trygga i att vi har kunskap om alla spektrum som rör en bostadsaffär.

Vår expertis ger dig det mervärdet som ingen annan mäklare kan erbjuda! Ingår du uppdragsavtal med mig så ser jag till att ditt samboavtal, ditt gåvobrev, äktenskapsförord eller testamente blir gjort, utan extra kostnad!

Behöver du sälja en bostad som är en del av ett dödsbo? I så fall krävs det oftast juridisk expertis i form av upprättande av en bouppteckning innan försäljningen kan påbörjas. Väljer du oss som mäklare sköter vi om bouppteckningen, kontakt med skatteverket med mera på köpet. Hos Jurist & Mäklare Mustonen får du alltså allt under samma tak, till ett bra pris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit aktiv som mäklare i 3 år och har jobbat över hela norra delen av Storstockholm. Jag har sålt våningar på Östermalm, villor i Sigtuna och lägenheter i Kista. Mitt arbetsområde inskränker sig inte till ett distrikt utan jag kan fritt välja vart jag ska jobba. Mitt fokusområde är däremot Upplands Väsby, närmare bestämt Stallgatan (Brf Smedby) där jag under 2018 sålt 13 lägenheter.

Väsby är som alla andra kommuner runt Stockholm ett växande område där inflyttningen blir allt större och större. Fler människor kräver fler bostäder, fler företag och mer kommers. Väsby har hunnit med att balansera detta. Här finns gott om bra skolor, dagis, arbetsplatser men också service så som ett stort köpcentrum, restauranger och mataffärer. I Upplands Väsby kan alla människor trivas, och det ligger mitt emellan Arlanda och City, därav dess attraktivitet.

Hur marknadsför Fabian sina bostadsförsäljningar?

Jag ser till att din bostad syns på den absolut mest besökta bostadssajten hemnet. När din annons ligger på hemnet är det för köparen bara ett knapptryck till vår hemsida där all info om bostaden finns. www.maklaremustonen.se. Annonsen publiceras även i Vi i-tidningen i den kommun där din bostad finns.

Bostadsbilderna tas av en extern professionell fotograf med över 10 års erfarenhet av objektsfotografering. Snyggt visningsmaterial och broschyrer tas naturligtvis fram inför visning.

Förutom alla dessa kanaler finns även ett brett spekulantregister med varma potentiella köpare som redan är bearbetade. Dessa har mitt förtroende och vill bli kontaktade av mig.

Om du har specifika önskemål på annan marknadsföring så kan jag ordna detta också!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Fabian säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
  • Sigtuna
  • Stockholm
  • Täby
  • Upplands Väsby
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Fabian erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fabian Hedlund
är mäklare på

Är du Fabian Hedlund?
Logga in och redigera din presentation här.