MäklarOfferter

Evelin Vastero

Mäklare på SkandiaMäklarna

Evelin Vastero
SkandiaMäklarna

Välkommen att kontakta mig, din fastighetsmäklare i Jämtland och Härjedalen, tillsammans gör vi en plan för att uppnå den bästa möjliga försäljningen. Du berättar vad du önskar och jag föreslår utifrån min kunskap och erfarenhet hur vi får den bästa lösningen. Under hela processen finns jag här för dig. Redan nu finns jag bara ett sms, telefonsamtal eller mejl bort.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Evelin Vastero, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Evelin Vastero samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Evelin säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är inflyttad i fjällen från Stockholm sedan ett decennium och förstår marknaden här såväl som behovet för dig som kommer från andra delar av landet. Har du behov av det så hjälper jag dig med styling, både med råd , men också "hands-on". Ofta är mina säljare inte här och behöver hjälp med att bädda i ordning och göra fint med textilier och blommor etc. Jag hjälper till med det och det brukar vara mycket uppskattat då det lyfter fotomaterialet enormt.
Jag är mäklaren som gärna bjuder visningsgästerna på fika och om många kommer samlar jag gärna ihop alla och håller en presentation där jag lyfter det fina med bostaden. Spekulanterna uppskattar att få de mjuka värdena presenterade, då det är svårt att känna till dem innan man väl bott in sig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Där din köpare finns och det beror på objekt; Säljer du ski-in /out kan vi ha ski-in /out-visningar med kaffe i backen. Om du har ett objekt ute i länet kan det vara smart att använda traditionella banor så som lappning/annonser. Tomter kan vi göra flygfilmer på. Ska vi bjuda in långväga visningsgäster gör vi snygga 3Dvisningar så att kunde får göra ett första besök redan hemma. Sociala media, mässor, event eller tidningsannons - det beror helt på ditt objekt. Vi anlitar alltid profesionella fotografer och lägger stor vikt på presentationen.

Rekommendationer (0)

Evelin har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Evelin som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Evelin Vastero

Evelin jobbar som mäklare i Härjedalen.

Objekttyper

Evelin förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Evelin erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Evelin

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Evelin

Evelin Vastero är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,5/5
SkandiaMäklarna Vemdalen & FunäsdalenRörosvägen 16, 846 72 FunäsdalenBrev vemdalen@skandiamaklarna.seTelefon 070 - 542 30 40
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare