Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Evelin Vastero, Mäklare på SkandiaMäklarna Vemdalen & Funäsdalen

Evelin
Vastero
Mäklare på SkandiaMäklarna

Om Evelin Vastero

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Evelin?

Välkommen att kontakta mig, din fastighetsmäklare i Jämtland och Härjedalen, tillsammans gör vi en plan för att uppnå den bästa möjliga försäljningen. Du berättar vad du önskar och jag föreslår utifrån min kunskap och erfarenhet hur vi får den bästa lösningen. Under hela processen finns jag här för dig. Redan nu finns jag bara ett sms, telefonsamtal eller mejl bort.

Vad skiljer Evelin Vastero från andra mäklare?

Jag är inflyttad i fjällen från Stockholm sedan ett decennium och förstår marknaden här såväl som behovet för dig som kommer från andra delar av landet. Har du behov av det så hjälper jag dig med styling, både med råd , men också "hands-on". Ofta är mina säljare inte här och behöver hjälp med att bädda i ordning och göra fint med textilier och blommor etc. Jag hjälper till med det och det brukar vara mycket uppskattat då det lyfter fotomaterialet enormt.
Jag är mäklaren som gärna bjuder visningsgästerna på fika och om många kommer samlar jag gärna ihop alla och håller en presentation där jag lyfter det fina med bostaden. Spekulanterna uppskattar att få de mjuka värdena presenterade, då det är svårt att känna till dem innan man väl bott in sig.

Hur marknadsför Evelin sina bostadsförsäljningar?

Där din köpare finns och det beror på objekt; Säljer du ski-in /out kan vi ha ski-in /out-visningar med kaffe i backen. Om du har ett objekt ute i länet kan det vara smart att använda traditionella banor så som lappning/annonser. Tomter kan vi göra flygfilmer på. Ska vi bjuda in långväga visningsgäster gör vi snygga 3Dvisningar så att kunde får göra ett första besök redan hemma. Sociala media, mässor, event eller tidningsannons - det beror helt på ditt objekt. Vi anlitar alltid profesionella fotografer och lägger stor vikt på presentationen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-04-23.

Evelin säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Evelin erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Evelin Vastero
är mäklare på

Är du Evelin Vastero?
Logga in och redigera din presentation här.