Erik Wahlbro, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Erik
Wahlbro
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Erik Wahlbro

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erik?

Anlitar du mig får du en skicklig, engagerad och handlingskraftig mäklare med fötterna på jorden. Jag har mycket höga ambitioner och med mig bakom rodret kan du känna dig trygg och säker på att jag gör mitt absolut yttersta för att affären ska bli så bra som möjligt för dig! Självklart bor jag själv i STO-regionen (världens bästa plats att bo på!) och har mycket god lokalkännedom.

Vad skiljer Erik Wahlbro från andra mäklare?

Jag har valt det här yrket för att jag är genuint intresserad av fastigheter, människor och vårt område. Jag tror på att bygga relationer och jag är som gladast när både säljare och köpare är supernöjda med affären! Detta i kombination med mina höga ambitioner och mitt skickliga och målinriktade sätt har visat sig mycket framgångsrikt och min kunder rekommenderar mig ofta vidare till vänner och bekanta – vilket enligt mig själv är det bästa betyget jag kan få!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag tycker att STO-regionen är det bästa stället att bo på - både om du är bofast året runt eller sommargäst. Det finns något för alla oavsett om du vill bo havsnära, lantligt, i villaområde eller med lite mer puls i centrala Stenungsund. Det är en ynnest att ena dagen sälja bostäder i pittoreska skärgårdsidyller för att nästa dag sälja en nybyggd och spännande bostadsrätt.

STO-regionen utvecklas ständigt och vi ser att fler och väljer att flytta hit från storstäderna. Det är också väldigt många unga, i startgroparna att bilda familj, som väljer att flytta tillbaka till regionen igen efter att de studerat på annan ort och gjort några år i Göteborg, vilket jag tycker talar för sig själv - det är här man vill bo!

Hur marknadsför Erik sina bostadsförsäljningar?

Mina bostadsförsäljningar marknadsförs självklart via alla Länsförsäkringars kanaler såsom hemsida, Facebook och Instagram. Vi har också ett digert spekulantregister som vi använder flitigt för att matcha nya bostäder med potentiella intressenter redan innan bostaden kommit ut på öppna marknaden. Hemnet, hittahem m.m är sajter som är ett måste att vara på för så stor spridning som möjligt när din bostad ska ut på öppna marknaden!

I tillägg till bolagets digitala kanaler använder jag mig också av mina egna sociala medier för att marknadsföra din bostad. Man ska inte underskatta vilken kraft word-of-mouth har i marknadsföring, både online och i verkligheten! Jag har fått många spekulanter och köpare genom dessa kanaler då de spridits i mitt nätverk. Jag har ju också många goda relationer till mina tidigare visningskunder och hittar ofta spekulanter genom att kontakta de som jag vet letar i just ditt område.

Utöver det använder jag även mer traditionella media som skyltar i vår egen Bobutik och även i Länsförsäkringar Banks lokal.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-13.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Erik säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Orust
 • Stenungsund
 • Tjörn
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Erik erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
ERIKS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Wahlbro
är mäklare på

Är du Erik Wahlbro?
Logga in och redigera din presentation här.