MäklarOfferter
Erik Wahlbro
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Anlitar du mig får du en skicklig, engagerad och handlingskraftig mäklare med fötterna på jorden. Jag har mycket höga ambitioner och med mig bakom rodret kan du känna dig trygg och säker på att jag gör mitt absolut yttersta för att affären ska bli så bra som möjligt för dig! Självklart bor jag själv i STO-regionen (världens bästa plats att bo på!) och har mycket god lokalkännedom.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Erik Wahlbro, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Erik Wahlbro samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Erik säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har valt det här yrket för att jag är genuint intresserad av fastigheter, människor och vårt område. Jag tror på att bygga relationer och jag är som gladast när både säljare och köpare är supernöjda med affären! Detta i kombination med mina höga ambitioner och mitt skickliga och målinriktade sätt har visat sig mycket framgångsrikt och min kunder rekommenderar mig ofta vidare till vänner och bekanta – vilket enligt mig själv är det bästa betyget jag kan få!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Mina bostadsförsäljningar marknadsförs självklart via alla Länsförsäkringars kanaler såsom hemsida, Facebook och Instagram. Vi har också ett digert spekulantregister som vi använder flitigt för att matcha nya bostäder med potentiella intressenter redan innan bostaden kommit ut på öppna marknaden. Hemnet m.m är sajter som är ett måste att vara på för så stor spridning som möjligt när din bostad ska ut på öppna marknaden!

I tillägg till bolagets digitala kanaler använder jag mig också av mina egna sociala medier för att marknadsföra din bostad. Man ska inte underskatta vilken kraft word-of-mouth har i marknadsföring, både online och i verkligheten! Jag har fått många spekulanter och köpare genom dessa kanaler då de spridits i mitt nätverk. Jag har ju också många goda relationer till mina tidigare visningskunder och hittar ofta spekulanter genom att kontakta de som jag vet letar i just ditt område.

Utöver det använder jag även mer traditionella media som skyltar i vår egen Bobutik och även i Länsförsäkringar Banks lokal.

Rekommendationer (2)

Erik Wahlbro har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Marie O.+6 mån.
Sålde villa i Ellös

Jag fick ett stort förtroende för Erik som skötte min försäljning med ett engagemang och jag är mycket nöjd. Kan varmt rekommendera Erik som mäklare!

Ylva S.+6 mån.
Sålde villa i Myggenäs

Jag valde Erik på grund av hans personlighet. Allt gick så fort tack vare att Erik sålde innan visning. Mycket nöjd!

Lämna omdöme

Här mäklar Erik Wahlbro

Erik jobbar som mäklare i Stenungsund, Tjörn och Orust.

Objekttyper

Erik förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Erik erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Erik förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Erik

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Erik

Erik Wahlbro är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,7/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling StenungsundSävgatan 5, 444 31 StenungsundBrev stenungsund@lansfast.seTelefon 0303 - 659 30
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare