Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Dahlgren, Mäklare på Bjurfors Lomma

Erik
Dahlgren
Mäklare på Bjurfors

5 av 5 i betyg

Om Erik Dahlgren

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erik?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2002 har jag god kännedom om yrket och vet vad som krävs för få till en lyckad försäljning. Jag är lyhörd och lyssnar på kundens behov samt är resultatinriktad och affärsmässig. Jag är villig att vara flexibel så att bostadsaffären blir en bra upplevelse både före, under och efter försäljningen.

Vad skiljer Erik Dahlgren från andra mäklare?

Jag har fått utmärkelsen Flest antalet rekommendationer i Lomma under 2016, 2017 och 2018 vilket är ett bra kvitto på att jag tar hand om mina kunder och att de är nöjda med det arbetet som jag utför.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som boende och verksam i Lomma har jag god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Jag vet vilka fördelar som finns för de som bor i Lomma med bra förskolor, skolor, matbutiker, restauranger och annan allmänservice. Lomma är en intressant marknad på tillväxt där det händer mycket just nu. Med sitt tilltalande läge nära havet och naturen samtidigt som pendlingsavståndet till Malmö och Lund är på behändiga avstånd är Lomma unikt. Som fastighetsmäklare jobbar man på en av Sveriges hetaste bostadsmarknader. Efterfrågan på bostäder är hög och i takt med att infrastruktur så som tågstation och tillfartsleder till motorväg är under uppbyggnad ser jag en ljus framtid för Lomma som ort och med enorm potential.

Hur marknadsför Erik sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför alltid mina bostäder brett och till största delen digitalt. Det som sticker ut för Bjurfors del är vårt uppdaterade spekulantregister där vi når ut till många kunder i ett tidigt skede. Som marknadsledande mäklarbyrå i Lomma träffar vi många kunder och bygger bra relationer vilket gör att vi har god kvalitet på de kunder som matchas via spekulantregistret. I övrigt annonserar jag på vår egen hemsida bjurfors.se, Hemnet, Bovision och Hitta Hem. Jag annonserar på Instagram och Facebook samt i Sydsvenskan. Jag skickar ut adresserad marknadsföring direkt i brevlådan.

Alla bilder på mina bostäder tas av en professionell fotograf, materialet som kunderna får vid visning är tryckt och presenteras med en premiumkänsla. Har mina kunder individuella önskemål tittar jag naturligtvis på det och försöker hitta en lösning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-27.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Erik säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Erik erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Dahlgren
är mäklare på

Är du Erik Dahlgren?
Logga in och redigera din presentation här.