MäklarOfferter
Eric Lagerlöf
BetygStjärna4,5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Oavsett om du är säljare som skapar rum för nya möjligheter eller köpare som slår dig till ro i en ny miljö; står du inför förändring. Jag är medveten om detta och har som mål att på bästa sätt guida dig genom din bostadsaffär så att du känner största möjliga glädje inför kommande förändring. Jag har en genuin passion för mitt yrke och hoppas att mitt engagemang speglas i varje steg av processen. Du som kund är min högsta prioritet och jag ämnar att alltid vara tillgänglig, påläst och erbjuda kvalitativ service. Min ambition är att du ska känna tillit till mig och min kunskap genom hela affären och att mina färdigheter överträffar dina förväntningar.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Eric Lagerlöf, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Eric Lagerlöf samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Eric säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag ser varje affär som en ny chans till att bygga långsiktiga kundrelationer, där jag skräddarsyr tjänsten utifrån dina behov samt ger dig rekommendationer på värdehöjande åtgärder inför försäljningen. Jag lägger den tid och energi som krävs i varje enskild affär och slutar inte jobba förrän våra gemensamma mål är uppfyllda och du känner dig imponerad över det resultat vi uppnått tillsammans.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Det är viktigt att nå ut till 100% av marknaden, det vill säga både aktiva och passiva spekulanter. Här jobbar vi på ett unikt sätt där vi inte bara når ut till de som tittar på Hemnet, utan även till de som bor i närområdet genom lokal marknadsföring och sponsrad digital marknadsföring via Twitter, Instagram och Facebook. På så sätt blir dina grannar delaktiga i marknadsföringen av din bostad. Vi vet att varje extra budgivare vi kan hitta hjälper till att uppnå ett högre slutpris. Därför syns vi på de flesta hemsidorna som Hemnet och vår egna hemsida www.erikolsson.se. Även utskick i brevlådan samt våra berömda pilskyltar bidrar till ett högre antal spekulanter och budgivare.

Rekommendationer (1)

Eric Lagerlöf har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Charlotta K.+6 mån.
Sålde villa i Partille

Jag är nöjd med Eric som skötte min försäljning. Han är lyhörd och lyssnade alltid på mina åsikter och funderingar. Jag kan absolut rekommendera Eric!

Lämna omdöme

Här mäklar Eric Lagerlöf

Eric jobbar som mäklare i Göteborg, Malmö, Mölndal och Partille.

Objekttyper

Eric förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Eric erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Eric

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Eric

Eric Lagerlöf är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Erik Olsson Göteborg
Stjärna4,8/5
Erik Olsson GöteborgOdinsgatan 2, 411 03 GöteborgBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare