MäklarOfferter

Mitt mål är att göra processen så enkel och stressfri som möjligt för dig. Att sälja sin bostad kan vara en av den viktigaste men också största affären man gör i livet. Det är därför viktigt med ett gott samarbete där du kan känna dig trygg genom hela processen. Jag lägger stor vikt vid ömsesidigt förtroende, engagemang samt återkoppling för att hålla dig delaktig och informerad. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att vi tillsammans når vårt gemensamma mål.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Emelie Holmgren, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Emelie Holmgren samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Emelie säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har jobbat med försäljning och service i större delen av mitt liv. Mitt fokus i min karriär har varit på att skapa goda relationer och ge kunder en bra service samt bästa möjliga resultat. Jag har dessutom en kandidaten i beteendevetenskap med inriktning socialpsykologi utöver min fastighetsmäklarutbildning.

Min ambition är att överträffa dina förväntningar för att du ska blir mer än nöjd och därmed leverera en bostadsaffär som är smidig, effektiv och gynnsam för dig. För mig handlar mitt jobb om att bygga långsiktiga och fina relationer med mina kunder samt förstå deras individuella behov och önskemål. Jag är därför extremt dedikerad att tillhandahålla en hög servicenivå och att säkerställa att varje kund känner sig nöjd och väl omhändertagen.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag anpassar min marknadsföring till hur du som kund vill att vi ska lägga upp det. Jag brukar lägga upp bostadsannonsen på vår hemsida: www.erikolsson.se, Hemnet och den exponeras även för bostadssäljare på MäklarOfferter(bostadssäljare är ju kommande köpare). Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Rekommendationer (0)

Emelie har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Emelie som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Emelie Holmgren

Emelie jobbar som mäklare i Göteborg, Mölndal och Partille.

Objekttyper

Emelie förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Emelie erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Emelie

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Emelie

Emelie Holmgren är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Erik Olsson Göteborg
Stjärna4,8/5
Erik Olsson GöteborgOdinsgatan 2, 411 03 GöteborgBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare