MäklarOfferter

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar alltid efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Jag har dessutom förmånen att arbeta på Skeppsholmen/Sotheby's international realty där vi erbjuder våra kunder Sveriges bästa annonsering vid bostadsförsäljning. Det finns ingen annan mäklare som ens kommer i närheten av den exponering och marknadsföring vi erbjuder.

Utöver den inhemska bostadsmarknaden, så når vi även en internationell köpstark kundgrupp via vårt internationella nätverk. Sotheby's international realty är en av världens största mäklarbyråer som hjälper oss att hitta köpare långt utanför Sveriges gränser.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Elisabeth Carlman, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Elisabeth Carlman samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Elisabeth säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag vet att en bostadsaffär för många, är ett nytt kapitel i livet och de olika besluten kan kännas överväldigande. Därför är min vision att alltid skapa trygghet och finnas tillgänglig för dig som kund genom hela processen, från början till slut.

Med snart 20 års erfarenhet inom mäklaryrket är jag dessutom mäklaren som vet hur man kan få just din bostad såld till bästa möjliga pris.

Jag brinner för mitt jobb och har därför höga ambitioner och stort engagemang ständigt med dig som kund i fokus.

Tveka inte höra av dig till mig så reder vi ut funderingarna tillsammans och tar din försäljningsprocess till nya höjder.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vår annonsering är marknadsledande och omfattar såväl tryckta annonser som digital exponering på hemsidor både i Sverige och internationellt.

Vårt interna kundregister hålls ständigt uppdaterat och ger oss möjligheten att snabbt få ut objekt som vi vet matchar våra kunders önskemål.

Via våra sociala media sprids våra objekt till tusentals följare.

Rekommendationer (0)

Elisabeth har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Elisabeth som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Elisabeth Carlman

Elisabeth jobbar som mäklare Östermalm, Lidingö, Södermalm, Nacka, Kungsholmen, Vasastan, Åre, Gärdet, Gamla Stan, Norrmalm m.fl.

Objekttyper

Elisabeth förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Elisabeth erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Elisabeth

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Elisabeth

Elisabeth Carlman är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Stockholm
Stjärna4,5/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty StockholmKarlavägen 81, 114 59 StockholmBrev info@sothebysrealty.seTelefon 08 - 545 800 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare