Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarbild saknas

Daryoush
Delfi
Mäklare på Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)

5 av 5 i betyg

Om Daryoush Delfi

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daryoush?

Noggrann, nyfiken och målmedveten är några av mina egenskaper som gör att jag idag kan titulera mig som en av områdets mest anlitade mäklare. Med meriter som årets rookie och årets mest rekommenderade mäklare 2016, så har ni kommit rätt med att anlita en riktigt Nyköpingskille med rötterna i föreningslivet där fotboll har varit prioritering för mig.

Att ha mina kunders affärer i fokus är fantastiskt roligt och för mig är det viktigt med hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Jag ger alltid 110 % och även om min drivkraft är att överträffa mina kunders förväntningar för att både köpare och säljare ska känna sig trygga och säkra under hela försäljningsprocessen.

För mig är det viktigt att bygga långa relation med mina kunder där vi både utbyter affärer och glädje. Hör gärna av dig så kan vi prata om just dina möjligheter för en lyckad affär.

Välkomna att kontakta mig både som säljare eller köpare, hjälper även många köpare att hitta rätt.

Vad skiljer Daryoush Delfi från andra mäklare?

Uppvuxen i Nyköping och bott ett par år i Oxelösund, vilket gör att jag har väldigt bra koll på områdena jag verksammas i samt min stora kontaktnät av köpare och säljare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nyköping/Oxelösund är två väldigt expansiva städer med många nya människor som flyttar in till från kringliggande städer. Jag tycker att priserna fortsätter att gå uppåt i dessa städer.

Hur marknadsför Daryoush sina bostadsförsäljningar?

Vi är den ända byrån med egen tidning som kommer ut en gång per kvartal och heter Bostads Magasinet, som når ut till alla prenumeranter av SN. Vi annonserar även i lokal tidningen, Hemnet, Vår egen hemsida, Facebook, Instagram, Objektvision med mera.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-03-07.

Daryoush erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Daryoush Delfi
är mäklare på

Är du Daryoush Delfi?
Logga in och redigera din presentation här.