MäklarOfferter
Daniel Aslan
BetygStjärna4,5/5
Hjorth Fastighetsförmedling

Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av en hög arbetsmoral, tillgänglighet och stark kompetens till att hantera förhandlingslägen. Genom att anlita mig får ni en driven mäklare som älskar förhandling och alltid vill slå nya prisrekord!

Alla försäljningar är unika och jag har kunskapen om vad som är bäst för just din försäljning och fingertoppskänslan att skapa en trygg och lyckad bostadsaffär för alla parter. Jag säljer din bostad med samma glädje, engagemang och noggrannhet som om det är min egen lägenhet jag säljer med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet, jag ser fram emot att höra från dig!

Min största andel av kunder kommer via rekommendationer, vilket är det främsta kvittot på att man utför sitt arbete på absolut bästa sätt.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Daniel Aslan, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Daniel Aslan samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Daniel säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har en bakgrund inom elitidrott och en lång erfarenhet inom försäljning och är tack vare det extremt målinriktad och lösningsorienterad.

Med stort engagemang och lyhördhet kartlägger jag köparens och säljarens behov. Och utifrån dessa tillhandahåller en konkret plan för att rätt beslut tas i varje given fråga alltid i syfte att varje bostadsaffär ska bli så smidig och lyckad som möjligt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida Hjorthfast.se, Hemnet m.fl, och i sociala medier. Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som har varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial som visningsbroschyrer, digitalt och fysiskt. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Rekommendationer (1)

Daniel Aslan har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Worranit T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sundbyberg

Daniel var duktig och försäljningen gick bra. Rekommenderar självklart honom vidare till andra bostadssäljare!

Lämna omdöme

Här mäklar Daniel Aslan

Daniel jobbar som mäklare Östermalm, Täby, Solna, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Sundbyberg, Hammarby Sjöstad, Älvsjö, Botkyrka m.fl.

Objekttyper

Daniel förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Daniel erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Daniel

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Daniel

Daniel Aslan är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,5/5
Hjorth FastighetsförmedlingBirger Jarlsgatan 57, 113 56 StockholmBrev daniel@hjorthfast.seTelefon 076 - 568 56 43
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare