Daniel Aronsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Bro

Daniel Aronsson Mäklare på SkandiaMäklarna

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniel?

Jag vill att du som säljare ska känna dig trygg och medveten om allt som sker i affären. Jag strävar alltid efter nöjda kunder, både säljare som köpare.

Vad skiljer Daniel Aronsson från andra mäklare?

Jag kommer från en uppväxt där sport och tävling var ett stort intresse vilket resulterar i att jag ger alltid 100% i det jag tar mig an som resulterar både bra på jobbet och i sporten.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att har vuxit upp gått skolan här och nu jobbar som fastighetsmäklare känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Efterfrågan på bostäder i Upplands-bro är stor. Här finner du villor, radhus, bostadsrätter, tomter och fritidshus.

Hur marknadsför Daniel sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida: https://www.skandiamaklarna.se/kontor/upplands-bro, därefter Hemnet, m.m.
Använder oss också mycket av Facebook och instagram där vi inte bara lägger ut en länk eller bild utan vi använder oss av reklaminlägg som är just anpassat till människor som är ute efter liknande objekt och folk som bor i närheten.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-31.

DANIEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
DANIEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Daniel Aronsson har 1 rekommendation

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniel

DANIEL JOBBAR PÅ

Är du Daniel Aronsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis