Christian Ekengren, Mäklare på SkandiaMäklarna Värmdö

Christian Ekengren Mäklare på SkandiaMäklarna

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christian?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006 och har stor erfarenhet av bostadsförsäljningar i Stockholm med omnejd. Med en hög ambitionsnivå, ett stort engagemang och kompetens ser jag till att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Vad skiljer Christian Ekengren från andra mäklare?

Som mäklare är jag med dig i hela processen och finns alltid tillgänglig. Med driv och engagemang strävar jag efter att överträffa dina förväntningar och alltid leverera på topp.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 12 år och har gedigen erfarenhet av såväl villa- och bostadsrättsförsäljningar. Eftersom jag älskar Stockholms skärgård och spenderar stora delar av min lediga tid där är Värmdö det naturliga valet för mig.

Hur marknadsför Christian sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen publiceras på vår hemsida, www.skandiamaklarna.se/varmdo, Hemnet.se och exponeras även mycket väl i våra digitala kanaler. Utöver digital annonsering görs matchas din bostad i SkandiaMäklarnas kund- och spekulantregister. Ibland händer det att vi säljer en bostad "under hand", dvs utan att objektet marknadsförs på internet överhuvudtaget. Jag berättar gärna mer om hur jag går till väga när vi träffas.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

CHRISTIAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
CHRISTIAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
CHRISTIANS PROSPEKT
Christian Ekengren har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christian till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christian

CHRISTIAN JOBBAR PÅ

Är du Christian Ekengren?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis