MäklarOfferter
Cecilia Kåhlin
BetygStjärna4,5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

För er som jag inte redan fått äran att träffa eller hjälpa till vid er bostadsaffär så heter jag Cecilia Kåhlin och jobbar som fastighetsmäklare i Vallentuna.
Förutom att ha ett starkt varumärke i ryggen och verktygen för en trygg och lyckad bostadsaffär är jag i grunden utbildad byggingenjör, vilket jag har märkt är en trygghet för mina kunder.

Jag arbetar efter tre kriterier; Jag vill alltid finna den bästa lösningen för mina kunders boendesituation, Jag strävar efter att mina kunder skall känna sig nöjda med sin bostadsaffär samt att mina säljare skall få bra betalt vid försäljning av sin bostad.
Har du frågor och funderingar kring ditt boende? Eller vill du veta hur mycket din bostad är värd och vad som finns att köpa? Tveka då inte att slå mig en signal!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Cecilia Kåhlin, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Cecilia Kåhlin samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Cecilia säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är engagerad och lyhörd fastighetsmäklare och jag anser att det är viktigt att förstå att varje bostadsaffär är unik. Jag skräddarsyr din bostadsförsäljning för att få ut det bästa resultat.
Jag är lätt att nå både på telefon och mejl och mitt mål är att återkoppla så snart jag bara kan.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling så få ni som säljaren alltid den marknadsföringen som passar ert objekt bäst. Vi har tillgång och möjlighet att nå ut i alla kanaler både digitala och i tryck. Vi har en välbesökt hemsida www.lansfast.se/vallentuna, även Hemnet, instagram, facebook mm. Vi har ett stort spekulantregister där kunder som besökt oss i olika sammanhang får meddelande om att just din bostad är till försäljning.
Bostadsbilderna tas av en professionell och jätteduktig fotograf och försäljningsmaterialet trycks på ett lokalt tryckeri. Har ni några specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar vi givetvis det.

Rekommendationer (3)

Cecilia Kåhlin har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Jens S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Vallentuna

Jag är väldigt nöjd med Cecilia som skötte min försäljning på ett professionellt och smidigt sätt utan några som helst konstigheter. Jag kan mer än gärna rekommendera Cecilia.

Anna S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Vallentuna

Cecilia var väldigt engagerad och gjorde det lilla extra jag inte hade förväntat mig. Jag blev jättenöjd med hennes prestation

Anna B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Vallentuna

Cecilia var en supertjej och en riktig TOPPENMÄKLARE! Hon hade full koll området och var väldigt kunnig. Hon jobbade verkligen hårt och var lätt att få tag i då hon alltid var kontaktbar. Hon var väldigt professionell och samtidigt personlig - och det är en styrka. Hon lyssnade, var tålmodig och tog till sig av våra önskemål. Jag har bara gott att säga om Cecilia, hon var verkligen helt fantastisk. Jag kommer definitivt att anlita henne som mäklare igen i framtiden!

Lämna omdöme

Här mäklar Cecilia Kåhlin

Cecilia jobbar som mäklare i Vallentuna.

Objekttyper

Cecilia förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Cecilia erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Cecilia

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Cecilia

Cecilia Kåhlin är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling VallentunaCentralvägen 14B, 186 31 VallentunaBrev vallentuna@lansfast.seTelefon 08 - 511 702 22
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare