Cecilia Kåhlin, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Cecilia
Kåhlin
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Cecilias rekommendationer

Om Cecilia Kåhlin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Cecilia?

För er som jag inte redan fått äran att träffa eller hjälpa till vid er bostadsaffär så heter jag Cecilia Kåhlin och jobbar som fastighetsmäklare i Vallentuna.
Förutom att ha ett starkt varumärke i ryggen och verktygen för en trygg och lyckad bostadsaffär är jag i grunden utbildad byggingenjör, vilket jag har märkt är en trygghet för mina kunder.

Jag arbetar efter tre kriterier; Jag vill alltid finna den bästa lösningen för mina kunders boendesituation, Jag strävar efter att mina kunder skall känna sig nöjda med sin bostadsaffär samt att mina säljare skall få bra betalt vid försäljning av sin bostad.
Har du frågor och funderingar kring ditt boende? Eller vill du veta hur mycket din bostad är värd och vad som finns att köpa? Tveka då inte att slå mig en signal!

Vad skiljer Cecilia Kåhlin från andra mäklare?

Jag är engagerad och lyhörd fastighetsmäklare och jag anser att det är viktigt att förstå att varje bostadsaffär är unik. Jag skräddarsyr din bostadsförsäljning för att få ut det bästa resultat.
Jag är lätt att nå både på telefon och mejl och mitt mål är att återkoppla så snart jag bara kan.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbar som fastighetsmäklare i Vallentuna sedan 2012 och känner till de flesta av Vallentunas härliga guldkorn. Jag är själv boende i kommunen och har bra koll på vilka förskolor, skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker mm som finns och vilken som ligger närmast.
Vallentuna är en väldigt expansiv kommun och det är mycket som händer med nya bostadsområden som uppförs och äldre områden som utvecklas. Vi har ett nytt och fint kulturhus i Vallentuna centrum, flera bra gym och ett Centrum som hela tiden utvecklas.

Hur marknadsför Cecilia sina bostadsförsäljningar?

Hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling så få ni som säljaren alltid den marknadsföringen som passar ert objekt bäst. Vi har tillgång och möjlighet att nå ut i alla kanaler både digitala och i tryck. Vi har en välbesökt hemsida www.lansfast.se/vallentuna, även Hemnet, instagram, facebook mm. Vi har ett stort spekulantregister där kunder som besökt oss i olika sammanhang får meddelande om att just din bostad är till försäljning.
Bostadsbilderna tas av en professionell och jätteduktig fotograf och försäljningsmaterialet trycks på ett lokalt tryckeri. Har ni några specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar vi givetvis det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-07.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Cecilia säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Stockholm
 • Vallentuna
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Cecilia erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Cecilia Kåhlin
är mäklare på

Är du Cecilia Kåhlin?
Logga in och redigera din presentation här.