MäklarOfferter
Caroline Lundin
BetygStjärna4,5/5
Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

Caroline har varit verksam inom mäklarbranschen sedan 2011 och verkat som fastighetsmäklare från och med 2015. Hennes främsta fokus har varit på Östermalm men såväl i gränsområdena Norrmalm, Vasastan och Gärdet. Sedan 2016 har Caroline varit ansvarig mäklare över Svea-kvarteret/Melodislingan med över 200 bostäder till försäljning. Där har hon fått förmånen att medverka från prissättning, försäljning, byggstart till inflytt – något hon är mycket stolt över. Caroline har fått flera fina utlåtanden från såväl Hemnet, och kunder för sina goda prestationer. Något som utmärker hennes arbetssätt är förtroende, tydlighet, tillgänglighet och engagemang.

Caroline är bosatt i Vasastan och ni hittar henne ofta runt Vasaparken med sin bruna labrador Caesar eller på sin kvartersrestaurang Lilla Ego. Att bo och arbeta i samma område ser Caroline som en stark fördel. Förutom god tillgänglighet har hon stenkoll på varenda gata och butik – något som ger det lilla extra vid förmedlingen av ett kommande hem.

När Caroline inte jobbar föredrar hon att testa nya restauranger, resa och umgås med vänner. En annan förkärlek är inredning och arkitektur där sekelskifte och tjugotalsklassicism är något som ligger extra varmt om hjärtat.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Caroline Lundin, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Caroline Lundin samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Caroline säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Vi är en etablerad mäklarfirma med många års erfarenhet och ett köpstarkt kundregister. Vår känsla för ansvar är vi stolta över och vi tror, chansar eller gissar aldrig. Vi arbetar inte med lockpriser eller övervärderingar. Ger ni oss ert förtroende kommer vi förvalta det med största noggrannhet och högsta kvalitet. Vi anpassar uppdraget efter er och ser till att vara tillgängliga under hela vårt samarbete.
Vår starka expansion är byggd på relationer och vi hoppas få visa det på flera sätt. Som att vi finns tillgängliga när ni behöver oss, eller att vi är ovanligt flexibla och inte sällan ser lösningar som ni själva inte har tänkt på. Diskret eller publik försäljning, vi har resurser och erfarenhet att utforma varje uppdrag efter era önskemål och låter försäljningen ta den tid som krävs för att uppfylla era förväntningar.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

• Annonsering på behrer.se, hemnet.se, m.fl.
• Matchning mot Behrer & Partners omfattande kund- och köparregister
• Sociala medier med stort Instagramkonto

Rekommendationer (3)

Caroline Lundin har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Josefine B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Norrmalm

Caroline skötte allt väldigt bra, jobbade på bra och var engagerad.

Elly S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Norrmalm

Caroline är verkligen en genuin och förstående mäklare. Jag är väldigt nöjd med hur hon skötte min försäljning och kan absolut rekommendera henne till 100%!

Christer T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Caroline Lundin gav ett seriöst intryck och hon skötte försäljningen bra. Vi blev nöjda och rekommenderar Caroline vidare.

Lämna omdöme

Här mäklar Caroline Lundin

Caroline jobbar som mäklare Östermalm, Vasastan, Gärdet och Norrmalm.

Objekttyper

Caroline förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Caroline erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Caroline

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Caroline

Caroline Lundin är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Behrer & Partners Fastighetsmäkleri
Stjärna4,8/5
Behrer & Partners FastighetsmäkleriKarlavägen 36, 114 49 StockholmBrev info@behrer.seTelefon 08 - 667 00 20
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare