Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Caroline Lundin, Mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

Caroline
Lundin
Mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg

Om Caroline Lundin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Caroline har varit verksam inom mäklarbranschen sedan 2011 och verkat som fastighetsmäklare från och med 2015. Hennes främsta fokus har varit på Östermalm men såväl i gränsområdena Norrmalm, Vasastan och Gärdet. Sedan 2016 har Caroline varit ansvarig mäklare över Svea-kvarteret/Melodislingan med över 200 bostäder till försäljning. Där har hon fått förmånen att medverka från prissättning, försäljning, byggstart till inflytt – något hon är mycket stolt över. Caroline har fått flera fina utlåtanden från såväl Hemnet, och kunder för sina goda prestationer. Något som utmärker hennes arbetssätt är förtroende, tydlighet, tillgänglighet och engagemang.

Caroline är bosatt i Vasastan och ni hittar henne ofta runt Vasaparken med sin bruna labrador Caesar eller på sin kvartersrestaurang Lilla Ego. Att bo och arbeta i samma område ser Caroline som en stark fördel. Förutom god tillgänglighet har hon stenkoll på varenda gata och butik – något som ger det lilla extra vid förmedlingen av ett kommande hem.

När Caroline inte jobbar föredrar hon att testa nya restauranger, resa och umgås med vänner. En annan förkärlek är inredning och arkitektur där sekelskifte och tjugotalsklassicism är något som ligger extra varmt om hjärtat.

Vad skiljer Caroline Lundin från andra mäklare?

Vi är en etablerad mäklarfirma med många års erfarenhet och ett köpstarkt kundregister. Vår känsla för ansvar är vi stolta över och vi tror, chansar eller gissar aldrig. Vi arbetar inte med lockpriser eller övervärderingar. Ger ni oss ert förtroende kommer vi förvalta det med största noggrannhet och högsta kvalitet. Vi anpassar uppdraget efter er och ser till att vara tillgängliga under hela vårt samarbete.
Vår starka expansion är byggd på relationer och vi hoppas få visa det på flera sätt. Som att vi finns tillgängliga när ni behöver oss, eller att vi är ovanligt flexibla och inte sällan ser lösningar som ni själva inte har tänkt på. Diskret eller publik försäljning, vi har resurser och erfarenhet att utforma varje uppdrag efter era önskemål och låter försäljningen ta den tid som krävs för att uppfylla era förväntningar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vår erfarenhet säger oss att det ofta är de små detaljerna i ert hem och i er närhet som faktiskt avgör om ni trivs eller ej. Få kan husen och kvarteren på Östermalm, Gärdet, Vasastan och Norrmalm lika väl som vi gör. Och det vi inte vet, det tar vi reda på. För vi älskar det vi gör och brinner för att sammanföra människor i något så viktigt som deras boende.

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

• Annonsering på behrer.se, hemnet.se, m.fl.
• Matchning mot Behrer & Partners omfattande kund- och köparregister
• Sociala medier med stort Instagramkonto

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-29.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Caroline säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Caroline erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Caroline Lundin
är mäklare på

Är du Caroline Lundin?
Logga in och redigera din presentation här.