MäklarOfferter
Caroline Kollberg
BetygStjärna4,5/5
Properties & Partners Fastighetsmäklare

Jag är driven, positiv och målmedveten. För mig handlar det om att arbeta för alla involverade parter, att alla känner sig tillfredsställda och nöjda när affären är avslutad. Jag är väldigt engagerad, tillgänglig och lägger ner tid, kraft och möda. För mig är det väldigt viktigt att alltid uppdatera mina kunder om vad som pågår under affärens gång och hålla dem involverad i processen, man ska som kund känna sig delaktig och förstå vad det är som händer. Att arbeta med mål, vara påläst, och strukturerad är en självklarhet för mig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Caroline Kollberg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Caroline Kollberg samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Caroline säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag arbetar tillsammans med mina kunder, att bygga en relation med förtroende och där man förstår varandra är så viktigt. Att sälja eller köpa en bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv och därför är det så betydelsefullt att man bygger upp en relation som bygger på just förtroende, trygghet och lyhördhet. Alla individer är olika och har olika behov, jag gör det som krävs för att sätta mig in i just din situation för att kunna tillfredsställa dina behov och göra detta till en så smidig, enkel och rolig process utifrån dina förutsättningar. Jag brinner för att hålla en hög professionell nivå med fokus på nöjda kunder och långsiktiga relationer, där mina kunder talar gott om mig och rekommenderar mig till sina nära och kära.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på Boporten har en av branschens mest kompletta tjänster och vi vet hur vi ska annonsera för att nå ut till så många potentiella spekulanter som möjligt. Via oss får ni den maximala marknadsföringen på vår egen hemsida Boporten.se, Hemnet.se m.fl. Vi lägger stor vikt på digital marknadsföring på kanaler som Facebook, Instagram och YouTube samtidigt som vi även annonserar i tidningen Bil & Bostad – detta för att nå en så bred kundgrupp som möjligt. Vi ser till att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just er bostad!

Rekommendationer (3)

Caroline Kollberg har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Mats G.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Umeå

Caroline är en mycket bra mäklare som har stort engagemang och är lyhörd för ens önskemål. Jag är väldigt nöjd med Caroline och kan definitivt rekommendera henne!

Jakob S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Umeå

Caroline är hur grym som helst. Hon tog hand om min försäljning med trovärdighet och jag uppskattar att hon var personlig och engagerad. Caroline lyfte fram min försäljning med mina önskemål och jag är mycket nöjd. Rekommenderar!

Veronica F.+6 mån.
Sålde villa i Hörnefors

Caroline har varit en medmänniska, förstående och hjälpsam under försäljningsprocessen trots att jag inte varit den enklaste säljaren. Rekommenderar gärna henne vidare!

Lämna omdöme

Här mäklar Caroline Kollberg

Caroline jobbar som mäklare i Umeå, Vindeln, Nordmaling, Vännäs och Robertsfors.

Objekttyper

Caroline förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Caroline erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Caroline

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Caroline

Caroline Kollberg är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Properties & Partners UmeåVästra Norrlandsgatan 15C, 903 27 UmeåBrev umea@propertiespartners.seTelefon 090 - 802 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare